Tippek és trükkök karácsonyi fotózáshoz

Karácsonyi fotózás ötletek

A karácsony a legtöbb fotogén ünnepe. Minden olyan népmesékké válik, ahova nézünk. Bátorítom az embereket arra, hogy gyakorolják és mindig tartsák magukkal a fényképezőgépüket, de megértem, hogy néha a szenvedély lelassul, és ez a megállapítás nem mindig valósul meg. A karácsonyi csodának köszönhetően ez a bukás visszafordul és az ünnep puszta jelenléte szellemi emelőnek működhet, hogy újra megragadhassa fényképezőgépeit, és elfoglalhasson néhány elképesztő karácsonyi fotózást.
Karácsonyi fotográfiai esszék


Korábban sokszor őrültem, dokumentáltam sok dolgot, ami a karácsonyi kontextusban történt. Az egyik az én háztartásom előkészítése, egy másik nagyszerű esszé, amellyel átmentem, a vacsorákról szólt. Mindezek az esszék arra koncentráltak, hogy a családom ünnepelje meg ezt a szeretett nyaralást számukra. Talán a képek nem feltűnőek, de igazat mondanak magamnak a család és a saját történelem szempontjából.


Sok családnak karácsony estén saját hagyományai vannak, és nem kell keresnie az excentrikus családokat, hogy legyen egy nagyszerű esszéjük, hogy dolgozzon, a saját családjaira koncentráljon, és az életetek idejét megteheti azzal, amit tesz. szereted a legtöbbet (remélve, hogy fotózás) a szeretteiddel az Ön oldalán.
Szomszédság és azon túl
És az esszéiről szólva, a karácsony nagyszerű lehetőség arra, hogy dokumentálja mindazt, ami a saját környékén történik. Közel a hely, ahol élek, sok bolt megemeli a hatalmas és masszív karácsonyfákat, és még az is, hogy dokumentálni tudja ezt az építési munkát, nagyszerű téma a karácsonyi témájú társadalmi esszéknek. Az esszék jobban működnek, ha előre tervezik őket, mivel az elsődleges koncepciójuk az, hogy egy értelmes történetet mondjon el. Írj le egy listát az összes olyan dologról, amit a karácsony pozitívan befolyásol a saját környezetében, és mindegyik nagyszerű téma a szilárd elméletek után. 

Fehér egyensúly
Az egyik legfontosabb dolog, amit valaha is megtudtam a digitális fényképezés nagyszerű tulajdonságairól, a White Balance. Nem tudom, hogyan éltem anélkül, hogy tudnám a fehér egyensúly fontosságáról. De miért mondom el ezt? Egyszerű, mert a fehéregyensúly-korrekció majdnem ugyanaz, mint a színkorrekció a filmekben. Ez a film legfontosabb jellemzője a jelenet hangulatának báb mestere, és nincs más ünnepi hangulat, mint a karácsony.

A belső térnek kényes hangulatot kell érezniük, és a meleg hangok mindig tökéletesen illeszkednek ennek a feltételezésnek. A másik oldalon a külsőek a legjobbak, ha hideg színhőmérsékletük van. Mind a külső, mind a belső munka nagyszerűen működik, amikor a szín javításra kerül ennek megfelelően, mert az emberi lények kedvelik az elvárásokat, és bizonyos dolgok bizonyos típusú színeket várnak a hangulatban és a hangulatban. Képzeljünk el egy karácsonyi vacsorát, amit hideg és komor színárnyalatokban dokumentáltak. Olyan félelmetes hatás lesz, amelyet a nézők nem várnak el, hacsak nem művészi célra van szükség, de ha művészi projektet készítesz, akkor jó gyakorlat egy művészi nyilatkozat létrehozása, de ez egy másik napi téma.

Tűzijáték
Sokan évek óta megkérdezték a legjobb beállításokat a tűzijátékok rögzítéséről, és mindig ugyanazt a választ adtam nekik. Először is bátorítom őket arra, hogy másképp írják össze, némi kontextusban a sötét égbolton a sima tűzijáték robbanás helyett. Másodszor, használjon erős állványt kábellel. Végül a beállításokhoz ISO 100 vagy 200, RAW formátum, f / 8.0 és f / 16.0 nyílások, valamint az izzó. Szintén jó gyakorlat az auto-focus kikapcsolása, mert megőrül, miközben az üres sötétségre koncentrál, és a zajcsökkentést.

Karácsony Stock fotó tipp
A hagyományokról beszélve sok család szereti a karácsonyi ajándékokat rokonok és barátainknak küldeni, és sok esetben ezeknek a kártyáknak sok erőfeszítésre és logisztikára van szükségük a képek és a formatervezés szempontjából. Sok embert szolgáltam a múltban képekkel több célra, és észrevettem, hogy az ünnepi témájú képek tökéletesek az ilyen kártyák létrehozásához. Az ingyenes karácsonyi fotókból és a boltívből származó születésképekből időt takaríthat meg, és a rokonok és szeretteik számára az innováció szempontjából meglepő meglepetés. Számos fotósból származó képeket kínálunk szerte a világon, és minden fényképésznek megvan a saját stílusa.

Karácsonyi fotózás kellékek

1. Karácsonyi fotózáshoz - Lista készítése, kétszer ellenőrzése ....

Annak érdekében, hogy készen álljon a tervezett események rögzítésére, a sikeres lövés kulcsa. Érdemes megismerkedni, de a lövések helyét is érdemes megtenni.
* Csomagolja be a kamerát - magától értetődik? Elfelejtettem az elmúlt évet a rohanóban, hogy az autót becsomagoltam.
* Győződjön meg róla, hogy az akkumulátorok töltődnek, és vannak extrák és / vagy töltőcsomagok.
* Csomagolj fel az extra memóriakártyákat - tedd üresen és töltse fel
* Helyezzen valakit a "fotókra" - a családunknak valaki van italra, főételre, desszertre - miért ne tegyen valakit a "fotókra", hogy napközben ne feledkezzenek meg.
* Tekintsük a fényt a szobába, ahol be fog fotózni. Van elegendő fény? Szüksége van egy villanásra? A háttérzaj túlságosan zavaros és zavaró?
2. Fehér egyensúlyi karácsony
Itt Ausztráliában gyakran ünnepeljük a karácsonyt a szabadban, de sok ember a világon természetellenes megvilágításban végzi. Ügyeljen arra, hogy milyen fényt fújjon be, és állítsa be a fehéregyensúly beállításait. Alternatív megoldásként, ha RAW fényképezőgéppel rendelkezik, akkor lőhet, és később beállíthatja a fehéregyensúlyt.
3. Hozzon létre egy DIY "Photo Booth"

Bár valószínűleg nem engedheti meg magának, hogy felajánl egy fotobotot a pártja számára, létrehozhat egy saját "portrék zónát", ahol fényképeket készíthet a vendégéről.
Néhány évvel ezelőtt csináltam, és felállítottam egy kis helyet, ahol megkérdeztem mindenkit, aki azért jött, hogy üljön hozzám, hogy szép lövést készítsenek róluk.
Fényképeztem mindenkit, amikor bejöttek, majd elhagyták a fényképezőgépet (egy pontot és a lövést) állítottak egy állványra, és rövid időre állították be, hogy az emberek a párt többi részében fényképezzenek.
Jól megvilágított állapotban állítottam fel, egy vörös bársonyfüggönyökkel, amely a háttérben néhány karácsonyi dekorációval nézett körül. Néhány télapó sapkát és tinselt hagytam az emberek számára, hogy díszítsék magukat.
A felvételek remekek voltak - az emberek egészen a pártig visszamentek, és a képek egyre halványabbak és bolondabbak voltak az idő múlásával. Ez volt a pletyka sikere.

4. Fogja meg az előkészítési szakaszokat

A tényleges karácsonyi vacsora vagy a párt nyilvánvalóan a nap legjobb része, de más fotózási lehetőségek is vannak, különösen a nap előkészületi szakaszaiban.
* Étel előkészítés
* Díszítéssel
* Ajándékok csomagolása
* A gyerekek elgondolkodnak a karácsonyi öltözködésük alatt
* Megteríteni az asztalt
Az esemény előtti felvételek gyakran nagyszerűek, mert mindent megmutatnak a legjobb esetben, mielőtt mindenki a párt zónájára esik.

5. A felvétel előtt és után
A párt kezdete előtt készült felvételekről szólva, miért nem állít fel előtte és utána mindkét helyet, ahol a pártodat tartod, és utána mit néznek ki. Ügyeljen arra, hogy a felvételeket ugyanabból a pozícióból vegye le.
6. Időszakos Karácsonyi sorozat
Van egy barátom, aki a hálószobában állította a számítógépét webkamerával, a kamerával a karácsonyi asztalra nézett. Meghatározta, hogy a fényképezőgép minden nap 5 percenként menjen el, és végül az egyik legcsodálatosabb lövéssorral végződött, amelyet régóta láttam.

7. Karácsonyi fények
A karácsonyi fények fényképezése olyasmi, ami bonyolult lehet. A Strobist David Hobby nagyszerű bemutatót készített arról, hogyan kell csinálni. Nézze meg, hogyan kell fényképezni a karácsonyi fényeket.
8. Keressen egy érdekes pontot - de csak egy lövés
Minden jó felvételnek fókuszponttal kell rendelkeznie, amely figyeli a képeket megtekintő személyek figyelmét. A karácsonyi probléma az, hogy gyakran sok versenyző fókuszpont van az emberekkel, színnel, díszítésekkel, élelmiszerekkel minden felvételen. Keményen dolgozik, és tompítja a képeket. Nézze meg ezt a posztot a minimalizmusról, amely néhány tippet tartalmaz a megrongálódott képekről.
9. Friss csoportos fotók
A karácsonyi felvételek egyik leggyakoribb típusa a "csoportkép". Ez általában az este vagy a nap végén történik, amikor mindenki a legrosszabbra néz. A "legfrissebb" felvétel készítéséhez mindenkit megérkezett. Szintén gondold át a kézben, hogy hogyan lehet mindenkit felmutatni, és hol lehet a lövés. 12 tippet írt fel korábban egy nagy csoportkép felvételére.

10. Ajándékok megnyitása - Lőni folyamatos üzemmódban
Vannak bizonyos pillanatok a karácsonyi összejövetelen, amelyek mindenféle fotózási lehetőséggel töltődnek be, és az ajándékok megnyitása olyan, mint senki más, mert tele van érzelmekkel, arckifejezésekkel és izgalmakkal - különösen, ha gyerekei vannak . Kapcsolja be a fényképezőgépet tört módba (néha folytonos felvételi módként), és vegyen sok felvételt az ünnepek idején. Meg fogja találni, hogy véget érhetsz néhány kiváló felvételkészítéssel, amikor ezt megteszed, és mindent elkapsz attól a várakozástól, hogy megkapod a csomagolt ajándékot, egészen az öröm (vagy alkalmanként csalódottsága) örömére, hogy meglásd, mi van benne. Ne felejtsd el lőni azoknak a reakcióit, akik az ajándékot is adják.

11. Töltsd fel a keretet
Az egyik leggyakoribb hiba, amit a karácsonyi fotókon (vagy bármelyik fél / fotózáson) látok, az, hogy az emberek gyakran a témájuk végén lövésekkel végződnek a helyiség túlsó oldalán, ahol rengeteg hely van. Töltse fel a keretét a témával vagy a zoom használatával, vagy felkelni és közelebb kerülni. Bár ez az egyik legegyszerűbb tipp, amit valaha adtam, ez olyan, amely a legnagyobb hatással lehet a felvételekre.
12. Diffúzus / Reflect Your Flash
- Egy másik közös probléma a karácsonyi felvételekkel véget ér a lövések, ahol a vaku olyan fényes, hogy az alanyok úgy néznek ki, mint a nyulak a reflektorfényben, kemény árnyékok mögöttük. Ennek egyik módja, hogy valamilyen flash diffúzort vagy reflektort használjon. Ha elég szerencsénk van ahhoz, hogy külső vakut próbálj meg pattogni a falakról vagy a mennyezetről. Egy másik módja annak, hogy csökkentse a vaku hatását, és hozzon létre néhány érdekes hatását, hogy átkapcsolja a fényképezőgépet "éjszakai üzemmódra" (lassú szinkron mód). Ez meg fogja mondani a fényképezőgépnek, hogy lassabb zársebességet válasszon, de még mindig villan. Ennek során megragadja a szoba környezeti fényét, és befagyasztja a tárgyat. Figyelmeztetni lehet, hogy ezzel véget érhet néhány szokatlan lövés (de sok mulatság is lehet).

13. Menjen a makróba
A legtöbb digitális fényképezőgép makró móddal érkezik, és egyre több DPS-olvasó vásárol makró lencséket, így lenyomja az adott módot, csatolja a lencsét és fényképeket készít a kisebb dolgok körül. A fák díszei, asztali díszek, édességek az asztalon lévő tálban, a köntösben született betűs jelenet, mögött az ajtó fölött - néha ezek a kis dolgok a párt körül, amelyek az igazi "pénzfelvételek". Ne felejtsd el Macro Hack kompakt fényképezőgépünket.

14. Nézze meg a rekeszedet
Gyakran felveszek az Aperture Priority módban egy olyan napon, mint a karácsony, és folyamatosan megváltoztatom a rekesz méretét a témámtól függően. Például, ha a fákon egy karácsonyi díszletet készítek, egy nagy nyílást választok (egy kis számot, mint például az f / 2.8), hogy a háttér ne fókuszba kerüljön, hanem az asztal végétől mindenki, aki leül, eszik, kiválaszthatok egy kis nyílást (például f / 8-tól f / 11-ig vagy többet), hogy nagyobb mélységélességet érjenek el és mindenki összpontosítson.
15. Fedezze fel a környékedet
Ha a környéked olyan, mint az enyém, szinte korlátlan számú fotózási lehetőség van magad körül. Karácsonyi ünnepi szolgáltatások, karácsonyi díszek, bevásárlóközpontok, büszkeséggel töltött bevásárlóközpontok stb. Milyen csodálatos évszakot gyakorolni a fényképezőgép használatával. Érezd jól magad!
16. Kapcsolódó olvasmány:
Ismét nézze meg a mi őrülten népszerű Hogyan viselkednek szép Bokeh karácsonyi fényeket (31 nagyszerű példával).
Karácsonyi kívánság a DPS-től
Végül - hadd kívánjak minden digitális fotóiskolai olvasót egy nagyon boldog ünnepi időszakra. Nagyon jó kettő és egy kicsit, mióta elindítottuk ezt a blogot, és amíg várom a karácsonyi néhány napot, nem is várhatok, hogy visszatérjek a DPS-hez, és eljutassam a következő szintre az új év során . Legyen jó ünnepi időszak, és meglátjuk az új évben!

babafotózás -- gyerekfotózás

1. Lődd le őket, ahogy vannak (nem, hogy akarod őket)

A lõfegyverek szépsége elfogja õket, ahogy vannak, és a legjobb lövések gyakran rögtönzöttek.

"A felnőttek általában azt tervezik, amit akarnak, ha azt hiszed, hogy ők. A gyerekek mindig őszinteek és maguk is kényelmesek. Hiányzik az öntudat, amit felnőttként fejlesztünk, "mondja Ryan Mills.

Hardik Gaurav egyetért azzal, hogy "a gyerekek általában nem hamisítják érzelmeiket, ami a portrékat kiemeli." Keresse meg a lehetőségeket, hogy rögzítse ezt, mondja. "A fotósnak készen kell állnia az őszinte pillanatokra, mivel a gyermekeket a legjobban fényképezik, amikor mosolyognak, nevetnek vagy játszanak a természeti környezetben."

 2. Dobja ki a pózvezetőt

Ryan azt javasolja, hogy menjen az áramlással: "Dobd el a" pózvezetődet "az ablakon, és hagyd, hogy ők legyenek. Ha nem kapják meg az elképzeléseit, csak lépj tovább valami másra. És ha lövést készítesz, mindig lődd le, még akkor is, ha nem tökéletes - különben a gyerek azt hiszi, hogy hibát követ el és később feszült.

 . Beszélje a nyelvet

"Az egyetlen legfontosabb dolog az, hogy kapcsolatban áll a gyermekkel" - mondja Ryan.

Ez azt jelenti, hogy a gyermekkel való kapcsolattartásban kérdezni és felhasználni az ötleteiket - és velük beszélgetni, ami nehezebb lehet, mint amilyennek hangzik: "A gyerekekkel való beszélgetés az egyetlen dolog, amit az új fotósok próbálnak kudarcolni. Soha ne beszélj velük, vagy le ne veled. Beszélj a valódi dolgokról - ne tedd bele a "Így van az iskola" csapda. Kérdezd meg, mit szeretnek tenni, tanulni róluk. "

 lena Paraskeva visszhangozza Ryan hangulatát: "Amikor először találkozom egy családdal az otthonukban", mondja, "kérem a gyermeket, hogy vegyen el a hálószobájukba, és mutassa meg kedvenc játékait és könyveit, és némi időt töltünk, . Így kapok egy érzést, amit élveznek, és tudom használni, hogy beszéljen velük, miközben lőni őket. Én is ezt használom az általam létrehozott képeken - megpróbálom beépíteni, hogy valójában mi a végtermék. "

4. Néha egy kis hülyeség messzire megy

"Amikor fotózok gyermekeket - mondja Elena - kicsit gyerekré válok, lazán, viccelődve és gúnyolva. Megpróbálom őket nevetni énekléssel, vagy táncolok rájuk. Ha azt akarom, hogy rám nézzenek, de nem igazán jelentenek, elmondok nekik egy történetet, miközben kiengedem.

 5. Menj le a szintre

Nyilvánvalónak tűnik, de ne felejtsd el, hogy valószínűleg sokkal magasabbak lesznek, mint az alanyai. Ne töltse az összes idejét ránézve: "Felnőttek fotózásakor nagyon óvatosnak kell lenned, hogy hogyan viselkedsz. Gyermekekkel csak valódi kifejezést vagy meleg pillanatot szeretne kapni, így a lehető legalacsonyabb földet érhet el ahhoz, hogy olyan képet hozzon létre, amely jobban kapcsolódik a gyermekéhez "- mondja Elena.

6. Ne szabadítsa ki őket

"Hacsak nem dolgozom egy profi gyermekmodellnél, az én hajtásom soha nem haladja meg az egy órát" - mondja Ryan. "Mindig figyelem a jeleket, amiket tettek - ha egy gyermeket túlmutatnak ezen a ponton, akkor senki sem részesül."

 Más szóval, az idő értékes, amikor gyermekeket fotóz - ezért ne pazarold el a készülékedről, vagy ne nézz a kamerád hátulján:

"Valóban tudnod kell a felszerelésed belülről és kívülről, és meg kell értened, hogyan készíts el minőségi fotót. Le kell tudnod lőni és mozogni. Csak akkor kapsz egy rövid ablakot, amikor gyermekeket fotózol. Utazom nagyon könnyű, hogy gyorsan tudok lőni - az én helyszínek olyan helyek, ahol nincs szükség fényvisszaverőre vagy fénysugárra, így a lehető legrövidebb idő alatt kapok annyi egyedi felvételt. "

 7. Használja a természetes fényt természetes környezetben (a legtermészetesebb portrékhoz)

A stúdiók megfélemlíthetik - "általában nem ajánlom a stúdió használatát, csak akkor, ha ez kereskedelmi tevékenység" - mondja Ryan. Azt javasolja, hogy megtalálja a csendes kültéri helyeket, ahol tudod, hogy a fény és az árnyékok jó leszek.

"Mindig kedvelem a természetes fényt és a természeti környezetet (egy parkban vagy otthon), mivel úgy vélem, hogy a nyers érzelmeket a nyers fényben kell ábrázolni" - mondja Hardik.

 Elena természetes fényt is használ, hogy létrehozza aláírásának stílusát: "A legtöbb gyereknek nincs türelme, hogy nyugodtan üljön, miközben megpróbálja kitalálni a világítási berendezéseket, ezért ne felejtse el használni a fényszórókat vagy a stúdiófényeket" - mondja. "A gyermekekkel szinte mindig használom a természetes fényt, és az idő 99% -át

Fotófal tippek, hol béreljünk fotófalat

Az esküvőre jellemző fotófal ötletek

Hozzon létre saját egyedi esküvői hátteret egy mesés funkcióval

funkciós fal az esküvőre

Egy funkciófal átalakítja a csupasz területet belülről vagy kívülről egy tökéletes fotófal bérlés lehetőségre - itt van néhány elképzelés, amellyel elkezdheted ...

Mondja virággal

A fedett virágfal üzlet virágzik azóta, hogy Kim Kardashian feleségül vette Kanye-t az óriási rózsafalak előtt 2014-ben. Miközben Kim falai 136 ezer dollárba kerültek, biztosak vagyunk benne, hogy egy virágüzletről jobb üzletet tudsz tenni .

az esküvőkre jellemző fal

faliképes fal 2

&ÜNNEPSÉG

Világosítsa fel az életét

Egy csillogó romantika hozzáadásával csillogó tündérvilágító fal. Sok szálloda most tündérvilágot kínál a fej asztal mögött, és a könnyűfalak is beszerezhetők számos beszállítótól.

Pompomok és gömbcsapok

A pompomok, a ceruzák és más papír kellékek tökéletes háttérfényt alkotnak a saját DIY fotóállványhoz, egyszerűen csak a falhoz ragaszkodva és a fényképhez. Könnyen!

az esküvői falhoz tartozó funkciófal 5

Cél létrehozása

Rusztikus érzés

Ebben az évben növekedett a régi lépcsőházak, a bajba jutott képkeretek (üveg vagy hátfal nélkül), ajtókeretek és vintage bőröndök használata, amelyek általában az ültetési terv megjelenítésére szolgálnak. Egy újrajátszott kijelző is használható egy nem túl szép fal vagy csupasz fogadás területére, és szépen kötődne egy rusztikus témájú esküvővel.

az esküvőkhöz tartozó funkciófal 3

Ártatlan káosz

Szelet torta

Amikor megtervezi az esküvői torta, miért nem tervez egy esküvői torta fal is? Kreatívabbá és sajátos funkciós falakká alakíthatók a nem megfelelő keretezett családi fotókkal, szövetszalagokkal, színes függönyökkel vagy művészettel.

faliképes falak esküvőkhöz 4

Légy dühös

Ha nem találja a kívánt funkciós falat, akkor miért nem teszi meg a sajátját. A képen szereplő funkciók elég egyszerűnek tűnnek, de nem lenne túl nehéz létrehozni.

az esküvőkre jellemző fal

Ártatlan káosz

faliképes falak 6

tervezés szervezett stílusok szerint

Fotófal, fotó autómata építés

Bevezettem egy fotófal üzlet ötletét egy barátomnak a Facebook-on. Mivel korábban már dolgoztam magamon, már tudtam, hogy a saját üzleti tevékenységének előnyei és hátrányai, de a szórakoztatóiparban valami ötlet meglehetősen vonzó volt.
Körülnézettem és meglátogattam néhány szervezetet a nyugat-közép-övezetben, és néhányat egy kicsit messzire, mivel szeretnék megbizonyosodni arról, hogy helyes döntést hozok, és nem azért, hogy olyan ember vezesse, aki csak eladni akart (ami úgy tűnt, gyakrabban, mint nem!)
2017 végéig meglátogattam a photo booth-okat, fotófalakat, találkoztam Marie-vel, igazán barátságos és segítőkész volt, és nem találkoztam, csak próbáltam eladni valamit.
a bemutatótermet nagyon kísértem (soha nem veszek semmit, anélkül, hogy elmentem és aludnék rajta), ezért hazajöttem, és egy újabb éjszakát töltöttem. bár volt néhány negatív véleménye az értékesítési szolgáltatás photobooths, én nem találkoztam ezeket a kérdéseket úgy döntött, hogy ad neki egy menni, és én rendelt egy fotótartó és mágikus tükör néhány nappal később.
Tudva, hogy milyen nehéz a promóció egy új üzletért, úgy döntöttem, hogy felveszem őket az átutalási rendszerbe, és 8 nap múlva megkaptam az első vizsgálatot. Négy hónap telt el azóta, hogy megvettem tőlük, és nagyon elfoglalt voltam a karácsonyi időszakban, és a NYE, ami valóban elindította az üzleti tevékenységet számomra. Remélhetőleg folytatódik!
Összességében nagyon jó élmény volt a fotoboothokkal, és úgy éreztem, mintha egy értékes vásárló nem csak értékesítés lenne. Határozottan ajánljuk őket másoknak, és nem gondolnának kétszer arról, hogy újra megvásárolják őket.

Néhány éve használtam ezeket a srácokat. A rossz és a csúnya jó keveréke volt. Az első standunk egy másik gyártó volt, bár bármit is tettünk, azt akartam, hogy felállítsunk egy fotobotot. Először meglátogattuk a bemutatótermet, és beszéltünk az értékesítési fickóval, aki nagyon segítőkész volt és nagyon sokat ígért, ezért elrendeltük az ablakok fotoboothját. Amikor megérkeztünk, hogy felvette a szoftvertanulást, nagyon rohantak, és néhányan a megígért dolgokról nem voltak ott. Ez megoldódott, miközben ott voltunk és boldogok maradtunk. Miután megszoktuk a szoftvert, valójában inkább a szellõt választottuk, ami az elsõ fotoboothunkon volt, így megvásároltuk a pbpro-t a másik standunkhoz. Ezután megvettünk egy harmadik fotobooth-ot, és a pbpro-el váltottuk a szociális stúdiót, így mind a 3 gépen pbpro-t futtatunk. Az elmúlt 3 évben csak annyira stabil volt, hogy egyszer összeomlik. Egy harmadik fülke felépítésének folyamata vagyunk, és ezt a pbpro-et is fel kell tennünk. Támogatás a néhány alkalommal, hogy a fejünk a hívás volt, gyors és jó válaszolni. Nem voltak fontos dolgok. Például megtörtük a WiFi dongle-t, de a szoftver ezt a bootoláskor keresi, így ha más dongle-t észlel, akkor próbaüzemben indul. Egyszerűen visszaállítják fiókunkat, és újra és újra futunk. Rendelkeztünk néhány egyéb tételről a pb-ről a fogástálcákról a Greenscreen függönyökre és a teljes bőrhalmazra. Általában a tárgyakat gyorsan szállítják. Az alkalmi kérdés volt, de amikor kapcsolatba lépett velük, megoldódtak a kérdések. Nincs probléma, ha egy vállalat hibát követ el mindaddig, amíg elismerik és kijavítják azt, amit ezek a srácok csinálnak. Én 4 az 5 csillagos, mint a tapasztalatom a dolgok nem voltak tökéletesek, de mindig megoldódott. A keretek és a szoftverek minősége jó, és nem hibáztatom. Van egy tükör, amit vettünk másodkézből, és ez egy másik történet, hiszen a szoftver nem túl jó, ezért különféle szoftvert telepítünk, és az érintőképernyő kalibrálása ki van kapcsolva. De a támogatási ár megfizetése, hogy rendezni lehessen, nem éri meg. Főleg a fülkékre koncentrálunk, így nem számunkra probléma. Az egyetlen dolog, amit az extrák megrendeléséről mondanám, a postaköltség. Ez 15 £ Nem számít, milyen méretű és súlya így rendelése egy függöny, amely költségek körülbelül £ 5 küldeni még 15 £. Összességében örülök az általunk vásárolt cikkeknek és a szolgáltatásnak.

ALAPVETŐ TIPPEK AZ ÚJSZÜLÖTT FOTÓKHOZ

A legtöbb ember azt javasolja, hogy egy újszülött fotózást tartson a baba életének első tíz napján. Amikor a gyerekek ilyen fiatalok, általában nagyon álmosak, ami jó a fotók számára. Miért? Mivel egy alvó baba nem sír, nincs átszúrva a szeme, nincs hatalmas cumi a szájába, és nem szabályozhatja a karjait (amelyek mindegyike rendesen történik, amikor ébren van). Az alvó újszülöttek édesek és nyugodtnak tűnnek, míg az ébren lévő újszülöttek kissé kínosnak tűnhetnek. Ha elkezdi a fotózást, amíg a baba alszik, akkor sok édes álmos képet kaphat, majd még néhányat, amikor felébred.

A másik ok, hogy újszülött fényképeket készítsen a születés után, mert a csecsemők az első hónapokban olyan gyorsan változnak, és nem akarja kihagyni az esélyt arra, hogy fényképezzen egy ilyen apró újszülött megjelenést. Ez azt jelenti, hogy nem lehet jó képet kapni, ha a baba három hét helyett hét nap alatt van? Természetesen nem. De a korábbiak egyszerűbbek lehetnek, ami mindig jó dolog.

Tervezzen mindent, amire szüksége lehet a fotózáshoz a nap elején. Ezután tartsa aktív és ébren egy kicsit a baba, majd táplálja, majd készítsen képeket, amikor elaludni kezd.

Tervezzen legalább egy órát, hogy jó lövéseket kapjon. Általában két órát töltenek, amikor fotózok egy újszülöttet (néhány profik kétszer annyi időt töltenek). Ha saját gyermekeidről készít képeket, azt is tervezed, hogy csak fél órát töltesz, de próbáld meg naponta egyszer az első héten. Kövesd ki, mi fog működni legjobban a menetrendhez, de rájönni, hogy ez nem lesz gyors folyamat. Továbbá, a fotózás sokkal könnyebb lesz, ha valaki segít neked, úgy, hogy a férjed / anya / barátod kötődjön az asszisztensévé.

Úgy gondolom, az újszülöttek a legjobban meztelenül fényképeznek, vagy csak egy pelenka, vagy sima fehér színűek. A legtöbb baba ruha túl nagy az újszülöttek számára, és csak ne jól fényképezzen. A ruházat rendkívül egyszerű tartása a gyermekre fókuszál. Azonban a meztelen csecsemők hideg babák, ezért tartsd meg a helyiségfűtőt közvetlenül a baba mellett, egész idő alatt, amikor fényképet készítesz. Vége lesz a verejtéknek, de a baba kényelmesen marad.

VILÁGÍTÁSI ÚTMUTATÓ ÚJSZÜLÖTT FOTÓKHOZ
A jó portrék esetén ki kell kapcsolnia a vakut. A fényképezőgép felbukkanó vakuja a legtöbb fotózási helyzetben többet árt, mint jó, ezért ügyeljen arra, hogy ne használja az újszülött fényképét. Ehelyett keressen egy jó természetes fényforrást, mint egy nagy ablak vagy üvegajtó, és közel álljon hozzá. Ha elegendő fény érkezik, nem kell sem a vakuodat, sem a felső fényeit (amelyek szintén nem egy jó terv a portrék készítésénél). Ha elég meleg van, akkor is felállíthatja a garázsban az ajtót, hogy tegyen sok fényt. Kezdje figyelni a fényt a szobában a magukban a legnagyobb ablak - észre, amikor a szoba világos, de akkor " t nézd meg az ablak árnyékát az előtte lévő padlón (lásd ezt a hozzászólást, ha több magyarázatot találsz erre). Ez az a napszak, amikor újszülött fotózást tervez.

VIDEÓK ÉS KÉSZÜLÉKEK ÚJDONSÁGOKHOZ
Bármely fényképezőgéppel is készíthetsz jó fotókat a gyermekedről, még akkor is, ha autóba lősz. Úgy vélem, hogy a legtöbb autós fotózás általában alulexponált, ezért ha autózni akarsz, olvasd el a bejegyzésedet a felderítő fotók utánfeldolgozásában.

Ha van dSLR és bármilyen széles objektívvel rendelkező objektív (például 28-70 2,8 vagy akár 50 1,8), azt javasolnám, hogy az egyik lencsét használd, és nyitva tartsd nyitva a nyílását meglehetősen szélesen, körülbelül 2,8 körül. Ez segít elmosódni a háttérben, és a fotók kicsit profibbá válnak. Ha nem, ne verejtesse el - a vaku kikapcsolása kényszeríti a fényképezőgépet arra, hogy a lehető legszélesebb rekeszt használja (a portré beállítása itt is segít). A fényképezőgépnek nehezebb időt tartania a zársebesség magas, ha nem túl fényes a házban, ezért fontolja meg az állvány használatát, ha van ilyen. A jobb felszerelés néha jobb fotókat tesz lehetővé, de a tudás, hogyan kell használni azt, ami valójában fontosabb. Ha még néhány hónappal a baba születése előtt tölt egy kis időt a fényképezőgép megismerésére. Ha nincs ideje gyakorolni, a tippeket követve továbbra is segíthet a fotók tökéletesítésében.

ÚJSZÜLÖTT FOTÓ SETUP
Itt van egy fotó, ahol újszülött fényképeket készítek (étkezőmben - kérlek, bocsáss meg a hiányzó táblákat, frissítéseket csináljunk). Nézzük meg a fontos részeket.