babafotózás -- gyerekfotózás

1. Lődd le őket, ahogy vannak (nem, hogy akarod őket)

A lõfegyverek szépsége elfogja õket, ahogy vannak, és a legjobb lövések gyakran rögtönzöttek.

"A felnőttek általában azt tervezik, amit akarnak, ha azt hiszed, hogy ők. A gyerekek mindig őszinteek és maguk is kényelmesek. Hiányzik az öntudat, amit felnőttként fejlesztünk, "mondja Ryan Mills.

Hardik Gaurav egyetért azzal, hogy "a gyerekek általában nem hamisítják érzelmeiket, ami a portrékat kiemeli." Keresse meg a lehetőségeket, hogy rögzítse ezt, mondja. "A fotósnak készen kell állnia az őszinte pillanatokra, mivel a gyermekeket a legjobban fényképezik, amikor mosolyognak, nevetnek vagy játszanak a természeti környezetben."

 2. Dobja ki a pózvezetőt

Ryan azt javasolja, hogy menjen az áramlással: "Dobd el a" pózvezetődet "az ablakon, és hagyd, hogy ők legyenek. Ha nem kapják meg az elképzeléseit, csak lépj tovább valami másra. És ha lövést készítesz, mindig lődd le, még akkor is, ha nem tökéletes - különben a gyerek azt hiszi, hogy hibát követ el és később feszült.

 . Beszélje a nyelvet

"Az egyetlen legfontosabb dolog az, hogy kapcsolatban áll a gyermekkel" - mondja Ryan.

Ez azt jelenti, hogy a gyermekkel való kapcsolattartásban kérdezni és felhasználni az ötleteiket - és velük beszélgetni, ami nehezebb lehet, mint amilyennek hangzik: "A gyerekekkel való beszélgetés az egyetlen dolog, amit az új fotósok próbálnak kudarcolni. Soha ne beszélj velük, vagy le ne veled. Beszélj a valódi dolgokról - ne tedd bele a "Így van az iskola" csapda. Kérdezd meg, mit szeretnek tenni, tanulni róluk. "

 lena Paraskeva visszhangozza Ryan hangulatát: "Amikor először találkozom egy családdal az otthonukban", mondja, "kérem a gyermeket, hogy vegyen el a hálószobájukba, és mutassa meg kedvenc játékait és könyveit, és némi időt töltünk, . Így kapok egy érzést, amit élveznek, és tudom használni, hogy beszéljen velük, miközben lőni őket. Én is ezt használom az általam létrehozott képeken - megpróbálom beépíteni, hogy valójában mi a végtermék. "

4. Néha egy kis hülyeség messzire megy

"Amikor fotózok gyermekeket - mondja Elena - kicsit gyerekré válok, lazán, viccelődve és gúnyolva. Megpróbálom őket nevetni énekléssel, vagy táncolok rájuk. Ha azt akarom, hogy rám nézzenek, de nem igazán jelentenek, elmondok nekik egy történetet, miközben kiengedem.

 5. Menj le a szintre

Nyilvánvalónak tűnik, de ne felejtsd el, hogy valószínűleg sokkal magasabbak lesznek, mint az alanyai. Ne töltse az összes idejét ránézve: "Felnőttek fotózásakor nagyon óvatosnak kell lenned, hogy hogyan viselkedsz. Gyermekekkel csak valódi kifejezést vagy meleg pillanatot szeretne kapni, így a lehető legalacsonyabb földet érhet el ahhoz, hogy olyan képet hozzon létre, amely jobban kapcsolódik a gyermekéhez "- mondja Elena.

6. Ne szabadítsa ki őket

"Hacsak nem dolgozom egy profi gyermekmodellnél, az én hajtásom soha nem haladja meg az egy órát" - mondja Ryan. "Mindig figyelem a jeleket, amiket tettek - ha egy gyermeket túlmutatnak ezen a ponton, akkor senki sem részesül."

 Más szóval, az idő értékes, amikor gyermekeket fotóz - ezért ne pazarold el a készülékedről, vagy ne nézz a kamerád hátulján:

"Valóban tudnod kell a felszerelésed belülről és kívülről, és meg kell értened, hogyan készíts el minőségi fotót. Le kell tudnod lőni és mozogni. Csak akkor kapsz egy rövid ablakot, amikor gyermekeket fotózol. Utazom nagyon könnyű, hogy gyorsan tudok lőni - az én helyszínek olyan helyek, ahol nincs szükség fényvisszaverőre vagy fénysugárra, így a lehető legrövidebb idő alatt kapok annyi egyedi felvételt. "

 7. Használja a természetes fényt természetes környezetben (a legtermészetesebb portrékhoz)

A stúdiók megfélemlíthetik - "általában nem ajánlom a stúdió használatát, csak akkor, ha ez kereskedelmi tevékenység" - mondja Ryan. Azt javasolja, hogy megtalálja a csendes kültéri helyeket, ahol tudod, hogy a fény és az árnyékok jó leszek.

"Mindig kedvelem a természetes fényt és a természeti környezetet (egy parkban vagy otthon), mivel úgy vélem, hogy a nyers érzelmeket a nyers fényben kell ábrázolni" - mondja Hardik.

 Elena természetes fényt is használ, hogy létrehozza aláírásának stílusát: "A legtöbb gyereknek nincs türelme, hogy nyugodtan üljön, miközben megpróbálja kitalálni a világítási berendezéseket, ezért ne felejtse el használni a fényszórókat vagy a stúdiófényeket" - mondja. "A gyermekekkel szinte mindig használom a természetes fényt, és az idő 99% -át

Kommentek
  1. Én