Fotófal tippek, hol béreljünk fotófalat

Az esküvőre jellemző fotófal ötletek

Hozzon létre saját egyedi esküvői hátteret egy mesés funkcióval

funkciós fal az esküvőre

Egy funkciófal átalakítja a csupasz területet belülről vagy kívülről egy tökéletes fotófal bérlés lehetőségre - itt van néhány elképzelés, amellyel elkezdheted ...

Mondja virággal

A fedett virágfal üzlet virágzik azóta, hogy Kim Kardashian feleségül vette Kanye-t az óriási rózsafalak előtt 2014-ben. Miközben Kim falai 136 ezer dollárba kerültek, biztosak vagyunk benne, hogy egy virágüzletről jobb üzletet tudsz tenni .

az esküvőkre jellemző fal

faliképes fal 2

&ÜNNEPSÉG

Világosítsa fel az életét

Egy csillogó romantika hozzáadásával csillogó tündérvilágító fal. Sok szálloda most tündérvilágot kínál a fej asztal mögött, és a könnyűfalak is beszerezhetők számos beszállítótól.

Pompomok és gömbcsapok

A pompomok, a ceruzák és más papír kellékek tökéletes háttérfényt alkotnak a saját DIY fotóállványhoz, egyszerűen csak a falhoz ragaszkodva és a fényképhez. Könnyen!

az esküvői falhoz tartozó funkciófal 5

Cél létrehozása

Rusztikus érzés

Ebben az évben növekedett a régi lépcsőházak, a bajba jutott képkeretek (üveg vagy hátfal nélkül), ajtókeretek és vintage bőröndök használata, amelyek általában az ültetési terv megjelenítésére szolgálnak. Egy újrajátszott kijelző is használható egy nem túl szép fal vagy csupasz fogadás területére, és szépen kötődne egy rusztikus témájú esküvővel.

az esküvőkhöz tartozó funkciófal 3

Ártatlan káosz

Szelet torta

Amikor megtervezi az esküvői torta, miért nem tervez egy esküvői torta fal is? Kreatívabbá és sajátos funkciós falakká alakíthatók a nem megfelelő keretezett családi fotókkal, szövetszalagokkal, színes függönyökkel vagy művészettel.

faliképes falak esküvőkhöz 4

Légy dühös

Ha nem találja a kívánt funkciós falat, akkor miért nem teszi meg a sajátját. A képen szereplő funkciók elég egyszerűnek tűnnek, de nem lenne túl nehéz létrehozni.

az esküvőkre jellemző fal

Ártatlan káosz

faliképes falak 6

tervezés szervezett stílusok szerint

Kommentek
  1. Én