Tippek és trükkök karácsonyi fotózáshoz

Karácsonyi fotózás ötletek

A karácsony a legtöbb fotogén ünnepe. Minden olyan népmesékké válik, ahova nézünk. Bátorítom az embereket arra, hogy gyakorolják és mindig tartsák magukkal a fényképezőgépüket, de megértem, hogy néha a szenvedély lelassul, és ez a megállapítás nem mindig valósul meg. A karácsonyi csodának köszönhetően ez a bukás visszafordul és az ünnep puszta jelenléte szellemi emelőnek működhet, hogy újra megragadhassa fényképezőgépeit, és elfoglalhasson néhány elképesztő karácsonyi fotózást.
Karácsonyi fotográfiai esszék


Korábban sokszor őrültem, dokumentáltam sok dolgot, ami a karácsonyi kontextusban történt. Az egyik az én háztartásom előkészítése, egy másik nagyszerű esszé, amellyel átmentem, a vacsorákról szólt. Mindezek az esszék arra koncentráltak, hogy a családom ünnepelje meg ezt a szeretett nyaralást számukra. Talán a képek nem feltűnőek, de igazat mondanak magamnak a család és a saját történelem szempontjából.


Sok családnak karácsony estén saját hagyományai vannak, és nem kell keresnie az excentrikus családokat, hogy legyen egy nagyszerű esszéjük, hogy dolgozzon, a saját családjaira koncentráljon, és az életetek idejét megteheti azzal, amit tesz. szereted a legtöbbet (remélve, hogy fotózás) a szeretteiddel az Ön oldalán.
Szomszédság és azon túl
És az esszéiről szólva, a karácsony nagyszerű lehetőség arra, hogy dokumentálja mindazt, ami a saját környékén történik. Közel a hely, ahol élek, sok bolt megemeli a hatalmas és masszív karácsonyfákat, és még az is, hogy dokumentálni tudja ezt az építési munkát, nagyszerű téma a karácsonyi témájú társadalmi esszéknek. Az esszék jobban működnek, ha előre tervezik őket, mivel az elsődleges koncepciójuk az, hogy egy értelmes történetet mondjon el. Írj le egy listát az összes olyan dologról, amit a karácsony pozitívan befolyásol a saját környezetében, és mindegyik nagyszerű téma a szilárd elméletek után. 

Fehér egyensúly
Az egyik legfontosabb dolog, amit valaha is megtudtam a digitális fényképezés nagyszerű tulajdonságairól, a White Balance. Nem tudom, hogyan éltem anélkül, hogy tudnám a fehér egyensúly fontosságáról. De miért mondom el ezt? Egyszerű, mert a fehéregyensúly-korrekció majdnem ugyanaz, mint a színkorrekció a filmekben. Ez a film legfontosabb jellemzője a jelenet hangulatának báb mestere, és nincs más ünnepi hangulat, mint a karácsony.

A belső térnek kényes hangulatot kell érezniük, és a meleg hangok mindig tökéletesen illeszkednek ennek a feltételezésnek. A másik oldalon a külsőek a legjobbak, ha hideg színhőmérsékletük van. Mind a külső, mind a belső munka nagyszerűen működik, amikor a szín javításra kerül ennek megfelelően, mert az emberi lények kedvelik az elvárásokat, és bizonyos dolgok bizonyos típusú színeket várnak a hangulatban és a hangulatban. Képzeljünk el egy karácsonyi vacsorát, amit hideg és komor színárnyalatokban dokumentáltak. Olyan félelmetes hatás lesz, amelyet a nézők nem várnak el, hacsak nem művészi célra van szükség, de ha művészi projektet készítesz, akkor jó gyakorlat egy művészi nyilatkozat létrehozása, de ez egy másik napi téma.

Tűzijáték
Sokan évek óta megkérdezték a legjobb beállításokat a tűzijátékok rögzítéséről, és mindig ugyanazt a választ adtam nekik. Először is bátorítom őket arra, hogy másképp írják össze, némi kontextusban a sötét égbolton a sima tűzijáték robbanás helyett. Másodszor, használjon erős állványt kábellel. Végül a beállításokhoz ISO 100 vagy 200, RAW formátum, f / 8.0 és f / 16.0 nyílások, valamint az izzó. Szintén jó gyakorlat az auto-focus kikapcsolása, mert megőrül, miközben az üres sötétségre koncentrál, és a zajcsökkentést.

Karácsony Stock fotó tipp
A hagyományokról beszélve sok család szereti a karácsonyi ajándékokat rokonok és barátainknak küldeni, és sok esetben ezeknek a kártyáknak sok erőfeszítésre és logisztikára van szükségük a képek és a formatervezés szempontjából. Sok embert szolgáltam a múltban képekkel több célra, és észrevettem, hogy az ünnepi témájú képek tökéletesek az ilyen kártyák létrehozásához. Az ingyenes karácsonyi fotókból és a boltívből származó születésképekből időt takaríthat meg, és a rokonok és szeretteik számára az innováció szempontjából meglepő meglepetés. Számos fotósból származó képeket kínálunk szerte a világon, és minden fényképésznek megvan a saját stílusa.

Kommentek
  1. Én