Korházi babafotózás

Baba az arc a kórházi bébi portré. Tapasztalt, professzionális babafotóst hoztunk be a kórházba, hogy befogadja a baba első fotóját természetes, művészi stílusban. Hisszük, hogy a csecsemők a legszebbek, ha a szüleik karjaiban tartják őket, vagy a saját baba takarójukban vannak. Bella Baby ragadja ezt a szépséget csak "valódi dolgokkal" ... természetes ablakfényben, professzionális fotósokban és profi SLR digitális fényképezőgépekben.

Az újszülöttek nem az egyetlen témát szeretjük fényképezni ... Szeretjük elfogni a családi élet minden mérföldkövét. Fotó-újságos megközelítéssel a fényképezés során rögzítjük a baba felállást, az ötéves kerékpárt kerékpáros kerékpárral, és a tizenéves utolsó fotóját, mielőtt felnőtté válna. Menjünk Bella Életünkbe, ahol megtekinthetjük ezeket a fontos családi pillanatokat.

Bízunk benne, hogy veled együtt dolgozhatunk, és készíthetünk fényképeket, amelyek a család "valódi" szépségét mutatják.

Mennyi ideig tart a fotózás?

A fotózás általában tíz-tizenöt percig tart.

Mikor kerül sor a fotózásra?

Általában fotózunk minden csecsemőt az első teljes napján a kórházban. Lehetőség van arra is, hogy a lövés az ürítés előtti napon történjen. Általában nem szabad fényképeket készíteni a mentesítés napján, kivéve, ha a késedelem miatt orvosi okok vannak.

A férjem nem fog visszatérni a kórházba a nap végén. Akkor lehet a munkamenet?

Mindig arra ösztönözzük a férjet és a testvéreket, hogy vegyenek részt, ha rendelkezésre állnak a felvétel időpontjában, de a késő délben nem lehetünk a kórházban. Megpróbálunk eleget tenni Önnek, amennyire a menetrendünk megengedi.

Van-e különleges takaró?

Teljesen ösztönözzük, hogy otthoni kedvenc baba takarót vagy afgánt hozzon létre, hogy használhassa a lövést. A gyönyörű takaró textúrát, színt és emlékeit hozzáadhatja újszülött fotóihoz.

Hogyan tudok felkészülni a lövésre?

Szeretjük, hogy az anya és apa kezét a fotónkra is kiterjesszük. A felvétel napján tiszta vagy semleges körömlakkot viseljen. A megzavaró ékszereket el kell távolítani; a baba legyen a fotók középpontjában.

Hozz létre egy sötét színű inget viselni a képeken; fényképezzük a baba a karjaidat és a szilárd / sötét színek kitűnőek mind színben, mind fekete-fehérben.

A baba a NICU-ban van, tudok még fotózni?

Igen, hagyja, hogy a nővér tudja, hogy Bella Baby képeket érdekel, és írja alá a beleegyezési nyilatkozatot. Az értekezlet befejeződik, amikor a nővér azt mondja, hogy a baba készen áll a képek készítésére.

Gyerek fotózás, babafotózás

Miután megkapta a kérését a London  Session bármely típusától, megkérném, hogy küldjön nekem egy e-mailt a gyermekemről. Ez nagy segítséget jelent nekem az ülés elkészítésében. Ezután tanácsot adok a ruházatról, és felkéri, hogy küldjön nekem egy pillanatfelvételt a kiválasztott ruhákról. Miután ez a helyén van, képesek lesznek felvenni a kellékeket, és színes koordinációra törekedni. Mindig a harmonikus és a történetmesélő képek után.

 

Elhelyezkedés

 

Saját munkám 90% -át saját otthoni stúdiójában vagy a közeli helyszínen, például a parkban forgattam, csak természetes fényben. Nyílt vagyok a londoni kliens otthonába vagy kedvenc helyére is; azonban a számlájához hozzáadhat egy újabb szállítási díjat, ha a tartózkodási hely nem található ésszerű távolságra az otthoni címemtől. Van néhány kedvenc helyem, amelyek csodálatos beállításokat nyújtanak a szabadtéri portrék számára.

 

 Idő

 

Mivel csak a természetes fényt használom, a stúdió-üléseket kora reggel 9 és 10 óra körül tartják, és az utolsó 1-2 óra (az újszülöttek általában hosszabb ideig futnak). Helyszíni ülések általában a reggeli vagy késő délutáni órákban (a naplemente körül ütemezve) zajlanak a legjobb megvilágítási feltételek biztosítása érdekében. Együtt tudunk együtt dolgozni, hogy megtaláljuk a jó napot, amely illik a naps, a táplálék és a napi rutin körül.

 

 Ruházat

 

A jó ruházati választások fotózást tehetnek vagy szünetezhetnek. A ruhásszekrényt, mint például a helyszínt, alaposan át kell gondolni, mivel erősen befolyásolja a képeket. Bármely gyermekfotó-előkészületre készülve, kérjük, vegye figyelembe az alábbiakat:

 

6 hónapos kisbabák

Gyakran csak egy születési öltöny vagy egy pelenka és egy csupasz hasa nagyszerű megjelenés; Különféle kellékeket adok hozzá, hogy karaktert adjak a képeidhez.

6 hónaposnál idősebb csecsemők, kisgyermekek, idősebb gyermekek

Ismét kevesebb a fotózás, ezért kérjük, emlékezz erre az aranyszabályra, amikor kiválasztod a ruhádat fotózásodra. A klasszikus, időtlen ruhák pasztell színekben mindig jó választás. Gondoskodjon arról, hogy távol tartsa a forgalmas mintákat, a pezsgő felszerelést, a logókkal ellátott ruházatot és bármilyen jellegű ruhadarabot (rajzfilmfigurák, Barbie stb.), Mivel nagyon zavaróak lehetnek a fotóra. Lásd alább a jól működő ruházati kombinációk példáit:

fiúk:

 nadrág / farmer + mellény (nincs ing)
 nadrág / farmer + pár merevítő (póló nélkül)
dungarees (no shirt)
csupasz láb (időjárás megengedett) mágikus érzést ad a képnek; a sima kútvonalak is jó választás
Örömmel állok rendelkezésedre, hogy minden fajta fiú mellényt, derékpántot, íjat és lapos sapkát kínálj a ruhád kiegészítéseként
Lányok:

ruhák (lehetőleg nem hosszú ujjú műteremben), sima vagy finom mintával
virágzók és kardigánok
a rétegek és a textúrák nagyszerűek ahhoz, hogy a fotót érdekessé tegyék, és hideg napokon nagyon hasznosak
csupasz láb (időjárás megengedett) mágikus érzést ad a képnek; Sima nyakkendők, csizmák és szabadalmaztatott cipők is jó választás
Örömmel állok rendelkezésedre mindenfajta tutus, virágzó, kalap, haj szalag, bobby pins, stb, hogy kiegészíti a ruhák.
testvérek

Kérjük, koordinálja a ruhákat, de ne egyezzen velük. Próbáljon olyan ruhákat találni, amelyek inkább kiegészítik egymást. Ismét megajándékozom a kellékeket a ruháiddal.

 

 A munkamenet alatt

 

A munkamenetem nyugodt, undor, és szórakoztató! Szeretnék ügyfeleimnek élvezetes élményt nyújtani, nem stresszes. Én tészta, rendetlenség, és úgy érzem, igaza van. Spontán inspirációt keresek a témám ruháitól, a helyszíntől és a gyermek személyiségétől. Nem állítottam magam, nem vagyok túlzottan közvetlen. Elmegyek az áramlással, és arra törekszem, ami természetesen jön. Kérjük, szünetet tartson. Az újszülötteket és a csecsemőket gyakran kell ápolni vagy táplálni, és néha csak szeretni kell az anyától és az apától. A kisgyerekek esetleg összeolvadnak, és nem akarnak együttműködni. Ez rendben van, és hidd el, hogy normális. Az is jó ötlet, hogy kedvenc táplálékát hozza, ha kültéri helyen találkozunk.

 

 A Session után

 

2-3 hetet vesz igénybe a képek elkészítéséhez. Amint a galéria készen áll, kapcsolatba lép velem. Nagyon sok időt töltenek a Photoshop minden egyes képén, hogy minden kép tökéletesen feldolgozható legyen, és a türelmét ebben az időben nagyon értékeljék. A privát jelszóval védett galériája 7 napig elérhető lesz, hogy kiválaszthatja kedvenc képeit, és megvásárolhatja az én csodálatos, egyéni fényképezési termékeit. Szívesen megosztani jelszavát barátaival és családjával

Az újszülött fotózás kezdete

Minden profi fotózás sokféle készséget foglal magában, és az újszülött fotográfia nem különbözik, csak egy nagyon fontos kivétel. Ez az egyetlen fotográfiai terület, amely magában foglalja a fotós teljes felelősségét a téma biztonságáért és jólétéért - a baba. Újszülött fotósként, aki kényelmesen megnyugtatja, pózol, csomagol, és gyakran takarít meg és takarít meg a téma után, akár a szülők jelenlétében is. Ennek a különbségnek az oka, hogy olyan szakosodott, és megfelelő készségeket igényel. Az ilyen készségek hiánya többet jelent, mint a rossz képek veszélye - a személy biztonsága kockára kerül.

Így tehát úgy döntött, hogy neked van, sok kérdésed lesz. Itt arra törekszem, hogy válaszoljon a legnagyobb és legfontosabbak közül.

IGÉGBEN IGÉNYEK KÉPZÉSRE?

A rövid válasz igen. Nem számít, mennyire képzett a fotózás, hiszen a biztonságos és jó minőségű újszülött fotós készségek valóban nagyon különböznek, mint bármi, amit eddig tettél. Ha úgy döntesz, hogy esküvői fotós leszel, de nincs edzésed, a legrosszabb, ami akkor történhet meg, ha egy nagy napot letesz. Amilyen rossz lehet, senki sem fog megbántani.

Az újszülöttek érzékenyek és helyesen kell kezelni. Szédülhetnek a keringési problémákkal, nem tudják szabályozni a hőmérsékletüket, és nem tudják megmondani, ha kényelmetlenül érzik magukat, vagyis arra számítanak, hogy mindig gondoskodjanak róluk. A helyes képzés megtanítja Önnek a biztonságos kezelési technikákat, hogyan lehet észrevenni, hogy a baba sok okból nem boldog, valamint az általános biztonság és más fontos területek.

MIÉRT A SZEMÉLY TÖKÉLETES?

Az átlagos munkamenet 3-4 óra, és hamarosan észre fogjátok venni, hogy miért csináltál párat. A munkamenet minden, de fotózással foglalkozik. Amikor egy munkamenetet csinálok, a fényképezőgép a kezemben kevesebb mint tíz percig tart az egész idő alatt. A megbeszélés magában foglalja az ülepedést, a cuddlingot, a baba olvasását, az alvás nyugtató jellegét és a szelíd pózolást. A baba elindítja a show-t, amelyből kevés kérdés merül fel, és ahogy minden egyes baba más, minden egyes nap. Próbáld kiütni, és figyelni az órajelet, és nagy nyomás alá fogod helyezni magát, és a babák felszednek a stresszre, ami arra késztetheti Önt, hogy egy rendezetlen baba legyen a kezedben. Általános szabályként a legtöbb újszülött szakember naponta csak egy munkát végez.

MI A LEGJOBB ÉLET HÍRLEVÉL?
Ha gyerekeid vannak, akkor jól emlékszel arra, hogy az újszülöttek sokat alszanak, legalábbis a nap folyamán, és úgy tűnik, képesek vagyunk túl sok mindenben aludni. De ez nagyon gyorsan változik, és a harmadik hét alatt a babák könnyebben ébrednek, és naponta több időt töltenek ébren. Nem tudsz olyan csecsemőt hozni, ami ébren van, tehát egy alvó újszülöttnek szüksége van rá, vagyis két hét alatt kell célozni, és tíz nap alatt még jobb.

Az alvás nem az egyetlen olyan dolog, amely azonban diktálja. Az újszülöttek tíz napos koruk alatt gyönyörűek, hajlékonyak és hajlékonyak, és az éppen alvó hangzásnak köszönhetően tökéletesen alkalmasak arra, hogy gyengéden bekerüljenek azokba az aranyos pozíciókba, amelyekben a szülők szeretik. Nagyon két hét múlva elkezdenek izomtónust szerezni, ami azt jelenti, hogy elveszítik a rugalmasságot, ami lehetővé teszi az ilyen pózolást.

Annak érdekében, hogy a takarók nem túl későn állnak a munkamenetben, de tudnia kell, hogy miért nem túl jó korán vagyunk. Az újszülöttek rendszerint nem születnek a születésük után, és időt vehetnek igénybe az arcuk rendezése. Továbbá az etetést is meg kell teremteni, mert amíg egy baba jól etet, nem alszik jól. Az én tanácsom lenne, hogy ne csináljak egy munkamenetet 5 nap alatt.

HOGYAN KELL A ÚJSZÜLÖTT FOTOGRÁFIA?
Érzelmeket árulsz. Ez igazán az újszülöttek számára. A szülők megolvadnak a csoda és a szeretet az új baba, és az érzelmek teljes életüket. Ha kapcsolatba tudsz építeni az ügyfelekkel, amelyek megérzik az érzelmeiket, és hagyják azt érezni, hogy igazán kapcsolódhatok hozzájuk és a kisbabájukhoz, hajlamosak lesznek arra, hogy ne csak könyveljenek, hanem bízzanak benned.

Beszélgetés olyan módon, ami azt mutatja, hogy a baba csak annyit jelent, mint ő. Kérdezzen velük sok kérdést a kisbabájukról, és az élete megérkezése óta. Az új szülők egész nap beszélgethetnek a csecsemőjükről, így érdeklődésük megmutatásával nagyon örülni fog neked. Használjon érzelmes nyelvet a webhelyén és a Facebook oldalán. Ahelyett, hogy azt mondaná: "Szeretem a baba hajtásokat", azt mondják: "egyszerűen imádok képeket gyönyörködni, gyönyörű, mocskos kisbabákról!"

Vigyázz a szülőkre, amikor veled vannak. Italok és harapnivalók, kényelmes ülőhelyek biztosítása. Anya fájdalmas lesz, és mindkettő valószínűleg kimerült.

A szóbeszéd az egyik legjobb marketing eszköz ebben a műfajban. Anyukák beszélnek, és ajánlják, ha eljöttek, úgy érzik, hogy a baba biztonságban van, tiszteletben tartják és imádják. A beszámolók, amelyek többet fognak Önnek foglalni, nem azok, ahol a mama azt mondja, hogy a képek jóak, hanem inkább azok,

Hő ... shhhhhh ... tarts ... oh én!

További apró részletek, amelyek hatalmas különbségeket okoznak a munkamenetben! Mindannyian tudjuk, hogy a munkaterület fűtése döntő fontosságú ... Az egész helyiségben fűtőtestem van, és ha nem izzadok, tudom, hogy a baba nem elég meleg. De azt is megállapítottam, hogy a beanbag helyszínének felmelegedése, ahol felkerülnek, hihetetlenül hasznos is, különösen az első takarón, amellyel dolgozom. A fűtő pad nagyszerűen működik ehhez! Ahhoz, hogy a kisbaba fotózás a pózolás alatt elnyomja, azt találtam, hogy egy nagyon hangos "SHHHHHH" hosszú utat megy! A meleg kezemet erősen a testemen tartom, gyakran egy a fejükön, a másik pedig a csecsemőjükön, és azt mondják: "SHHHHH" a fülükben. Néha fel kell emelnem az "SHHHH" -ot egy kellemetlen hangerőre, de ez nagyban hozzájárul a megnyugtatáshoz, amikor megindulnak. És a "birtoklásról" beszélve ... amikor a babát egy pózba formálom, nem csak odaadom őket, aztán bepattan a lövés. Tartani fogom a kezeimet, ahogy úgy érzem, pihennek a helyzetbe. Ez alatt az idő alatt a fülébe süllyedhetek, miközben még kissé állíthatom a pózokat, vagy szabadon kezelhetem a takarót. De vajon ez egy olyan ujj, amelyik meg akarja görnyedni az alatta, vagy egy láb, amely ki akarja kijutni, az újszülött helyén tartása nagymértékben megnyugtatja őket, és tökéletessé teszi a pózokat

Fény ... a szög számít ... sokat!

Emlékszem, amikor először elkezdtem fotózni az újszülötteket, az egyik legelső hiba, amit tettem, hogy hogyan használtam a fényem. A takarókkal, a hővel és a leckékkel készítettem, de ... a bébi zsák és a baba előtt álltam az ablak előtt! Ennek eredményeképpen lapos, nagyon egydimenziós képek voltak. Még nem értettem meg, hogy a fény iránya, amikor a témát eltalálja, nagyon fontos! A horgász dzsúz beanbag felállítása és a babának a fényforrás szögében való elhelyezése lágy árnyékokat eredményez, amelyek kritikus mélységet kölcsönöznek egy vonzó portrénak. Továbbá leggyakrabban a baba fejét a fény felé tartom, hogy elérjem az árnyékolást. Az ablak méretétől, a fény intenzitásától és az ablak és a padló távolságától függően általában az ablaktól kb. 3 láb távolságban tartom a babzsákomat, és körülbelül 60 fokos szöget zárnak be az ablakhoz.

A Beanbag és a takaró, amit használsz, nem számít

Elkezdtem dolgozni egy könnycsepp alakú babzsákkal, amelyet az alján egy gumiszalaggal feszítettem, hogy teljesebb és szilárdabb érzés legyen. De azóta, hogy megvásároltam egy korong-stílusú babzsákot, és töltöttem pár extra zacskóba, a pózom sokkal könnyebbé vált. A széles, lapos munkaterület tökéletesen alkalmazkodik ahhoz, hogy jól látja a baba jólétét és könnyebben dolgozzon a lábakkal, a karokkal és az arcukkal szemben, és ne küzdjön velük egy túl puha, túl kicsi babzsákba süllyedve. Ami a takarókat illeti, megtanultam, mennyire részesülhetek a sokféle takaró rétegzésén a beanbagomon, abban a sorrendben, ahogyan használni akarom őket, és összeszorítom az egész köteget a háttérállványra. A munkamenet során az előnye, hogy ezt csinálja, mivel az egyik takaróról a másikra rendkívül gyors és folyékony, az utófeldolgozás során pedig az átmenetet teszi lehetővé, mert a rétegezés sokkal simábbá teszi a takarókat. Ezenkívül, ha a takaró alatt a ruhadarabokat feltörjük, hogy a babát megfelelő módon elhelyezzük, akkor valóban segít az egészen az alsó takaró alá helyezni őket egy nagyon sima, nem görcsös megjelenésig. A takarók között? Fektessen egy pohárkötőt! És végül a takarók tekintetében ... vastag, texturált takarók sokkal könnyebb dolgozni az utófeldolgozásban, mert nem olyan hajlamosak a ráncokra.