Gyerek fotózás, babafotózás

Miután megkapta a kérését a London  Session bármely típusától, megkérném, hogy küldjön nekem egy e-mailt a gyermekemről. Ez nagy segítséget jelent nekem az ülés elkészítésében. Ezután tanácsot adok a ruházatról, és felkéri, hogy küldjön nekem egy pillanatfelvételt a kiválasztott ruhákról. Miután ez a helyén van, képesek lesznek felvenni a kellékeket, és színes koordinációra törekedni. Mindig a harmonikus és a történetmesélő képek után.

 

Elhelyezkedés

 

Saját munkám 90% -át saját otthoni stúdiójában vagy a közeli helyszínen, például a parkban forgattam, csak természetes fényben. Nyílt vagyok a londoni kliens otthonába vagy kedvenc helyére is; azonban a számlájához hozzáadhat egy újabb szállítási díjat, ha a tartózkodási hely nem található ésszerű távolságra az otthoni címemtől. Van néhány kedvenc helyem, amelyek csodálatos beállításokat nyújtanak a szabadtéri portrék számára.

 

 Idő

 

Mivel csak a természetes fényt használom, a stúdió-üléseket kora reggel 9 és 10 óra körül tartják, és az utolsó 1-2 óra (az újszülöttek általában hosszabb ideig futnak). Helyszíni ülések általában a reggeli vagy késő délutáni órákban (a naplemente körül ütemezve) zajlanak a legjobb megvilágítási feltételek biztosítása érdekében. Együtt tudunk együtt dolgozni, hogy megtaláljuk a jó napot, amely illik a naps, a táplálék és a napi rutin körül.

 

 Ruházat

 

A jó ruházati választások fotózást tehetnek vagy szünetezhetnek. A ruhásszekrényt, mint például a helyszínt, alaposan át kell gondolni, mivel erősen befolyásolja a képeket. Bármely gyermekfotó-előkészületre készülve, kérjük, vegye figyelembe az alábbiakat:

 

6 hónapos kisbabák

Gyakran csak egy születési öltöny vagy egy pelenka és egy csupasz hasa nagyszerű megjelenés; Különféle kellékeket adok hozzá, hogy karaktert adjak a képeidhez.

6 hónaposnál idősebb csecsemők, kisgyermekek, idősebb gyermekek

Ismét kevesebb a fotózás, ezért kérjük, emlékezz erre az aranyszabályra, amikor kiválasztod a ruhádat fotózásodra. A klasszikus, időtlen ruhák pasztell színekben mindig jó választás. Gondoskodjon arról, hogy távol tartsa a forgalmas mintákat, a pezsgő felszerelést, a logókkal ellátott ruházatot és bármilyen jellegű ruhadarabot (rajzfilmfigurák, Barbie stb.), Mivel nagyon zavaróak lehetnek a fotóra. Lásd alább a jól működő ruházati kombinációk példáit:

fiúk:

 nadrág / farmer + mellény (nincs ing)
 nadrág / farmer + pár merevítő (póló nélkül)
dungarees (no shirt)
csupasz láb (időjárás megengedett) mágikus érzést ad a képnek; a sima kútvonalak is jó választás
Örömmel állok rendelkezésedre, hogy minden fajta fiú mellényt, derékpántot, íjat és lapos sapkát kínálj a ruhád kiegészítéseként
Lányok:

ruhák (lehetőleg nem hosszú ujjú műteremben), sima vagy finom mintával
virágzók és kardigánok
a rétegek és a textúrák nagyszerűek ahhoz, hogy a fotót érdekessé tegyék, és hideg napokon nagyon hasznosak
csupasz láb (időjárás megengedett) mágikus érzést ad a képnek; Sima nyakkendők, csizmák és szabadalmaztatott cipők is jó választás
Örömmel állok rendelkezésedre mindenfajta tutus, virágzó, kalap, haj szalag, bobby pins, stb, hogy kiegészíti a ruhák.
testvérek

Kérjük, koordinálja a ruhákat, de ne egyezzen velük. Próbáljon olyan ruhákat találni, amelyek inkább kiegészítik egymást. Ismét megajándékozom a kellékeket a ruháiddal.

 

 A munkamenet alatt

 

A munkamenetem nyugodt, undor, és szórakoztató! Szeretnék ügyfeleimnek élvezetes élményt nyújtani, nem stresszes. Én tészta, rendetlenség, és úgy érzem, igaza van. Spontán inspirációt keresek a témám ruháitól, a helyszíntől és a gyermek személyiségétől. Nem állítottam magam, nem vagyok túlzottan közvetlen. Elmegyek az áramlással, és arra törekszem, ami természetesen jön. Kérjük, szünetet tartson. Az újszülötteket és a csecsemőket gyakran kell ápolni vagy táplálni, és néha csak szeretni kell az anyától és az apától. A kisgyerekek esetleg összeolvadnak, és nem akarnak együttműködni. Ez rendben van, és hidd el, hogy normális. Az is jó ötlet, hogy kedvenc táplálékát hozza, ha kültéri helyen találkozunk.

 

 A Session után

 

2-3 hetet vesz igénybe a képek elkészítéséhez. Amint a galéria készen áll, kapcsolatba lép velem. Nagyon sok időt töltenek a Photoshop minden egyes képén, hogy minden kép tökéletesen feldolgozható legyen, és a türelmét ebben az időben nagyon értékeljék. A privát jelszóval védett galériája 7 napig elérhető lesz, hogy kiválaszthatja kedvenc képeit, és megvásárolhatja az én csodálatos, egyéni fényképezési termékeit. Szívesen megosztani jelszavát barátaival és családjával

Kommentek
  1. Én