Korházi babafotózás

Baba az arc a kórházi bébi portré. Tapasztalt, professzionális babafotóst hoztunk be a kórházba, hogy befogadja a baba első fotóját természetes, művészi stílusban. Hisszük, hogy a csecsemők a legszebbek, ha a szüleik karjaiban tartják őket, vagy a saját baba takarójukban vannak. Bella Baby ragadja ezt a szépséget csak "valódi dolgokkal" ... természetes ablakfényben, professzionális fotósokban és profi SLR digitális fényképezőgépekben.

Az újszülöttek nem az egyetlen témát szeretjük fényképezni ... Szeretjük elfogni a családi élet minden mérföldkövét. Fotó-újságos megközelítéssel a fényképezés során rögzítjük a baba felállást, az ötéves kerékpárt kerékpáros kerékpárral, és a tizenéves utolsó fotóját, mielőtt felnőtté válna. Menjünk Bella Életünkbe, ahol megtekinthetjük ezeket a fontos családi pillanatokat.

Bízunk benne, hogy veled együtt dolgozhatunk, és készíthetünk fényképeket, amelyek a család "valódi" szépségét mutatják.

Mennyi ideig tart a fotózás?

A fotózás általában tíz-tizenöt percig tart.

Mikor kerül sor a fotózásra?

Általában fotózunk minden csecsemőt az első teljes napján a kórházban. Lehetőség van arra is, hogy a lövés az ürítés előtti napon történjen. Általában nem szabad fényképeket készíteni a mentesítés napján, kivéve, ha a késedelem miatt orvosi okok vannak.

A férjem nem fog visszatérni a kórházba a nap végén. Akkor lehet a munkamenet?

Mindig arra ösztönözzük a férjet és a testvéreket, hogy vegyenek részt, ha rendelkezésre állnak a felvétel időpontjában, de a késő délben nem lehetünk a kórházban. Megpróbálunk eleget tenni Önnek, amennyire a menetrendünk megengedi.

Van-e különleges takaró?

Teljesen ösztönözzük, hogy otthoni kedvenc baba takarót vagy afgánt hozzon létre, hogy használhassa a lövést. A gyönyörű takaró textúrát, színt és emlékeit hozzáadhatja újszülött fotóihoz.

Hogyan tudok felkészülni a lövésre?

Szeretjük, hogy az anya és apa kezét a fotónkra is kiterjesszük. A felvétel napján tiszta vagy semleges körömlakkot viseljen. A megzavaró ékszereket el kell távolítani; a baba legyen a fotók középpontjában.

Hozz létre egy sötét színű inget viselni a képeken; fényképezzük a baba a karjaidat és a szilárd / sötét színek kitűnőek mind színben, mind fekete-fehérben.

A baba a NICU-ban van, tudok még fotózni?

Igen, hagyja, hogy a nővér tudja, hogy Bella Baby képeket érdekel, és írja alá a beleegyezési nyilatkozatot. Az értekezlet befejeződik, amikor a nővér azt mondja, hogy a baba készen áll a képek készítésére.

Hő ... shhhhhh ... tarts ... oh én!

További apró részletek, amelyek hatalmas különbségeket okoznak a munkamenetben! Mindannyian tudjuk, hogy a munkaterület fűtése döntő fontosságú ... Az egész helyiségben fűtőtestem van, és ha nem izzadok, tudom, hogy a baba nem elég meleg. De azt is megállapítottam, hogy a beanbag helyszínének felmelegedése, ahol felkerülnek, hihetetlenül hasznos is, különösen az első takarón, amellyel dolgozom. A fűtő pad nagyszerűen működik ehhez! Ahhoz, hogy a kisbaba fotózás a pózolás alatt elnyomja, azt találtam, hogy egy nagyon hangos "SHHHHHH" hosszú utat megy! A meleg kezemet erősen a testemen tartom, gyakran egy a fejükön, a másik pedig a csecsemőjükön, és azt mondják: "SHHHHH" a fülükben. Néha fel kell emelnem az "SHHHH" -ot egy kellemetlen hangerőre, de ez nagyban hozzájárul a megnyugtatáshoz, amikor megindulnak. És a "birtoklásról" beszélve ... amikor a babát egy pózba formálom, nem csak odaadom őket, aztán bepattan a lövés. Tartani fogom a kezeimet, ahogy úgy érzem, pihennek a helyzetbe. Ez alatt az idő alatt a fülébe süllyedhetek, miközben még kissé állíthatom a pózokat, vagy szabadon kezelhetem a takarót. De vajon ez egy olyan ujj, amelyik meg akarja görnyedni az alatta, vagy egy láb, amely ki akarja kijutni, az újszülött helyén tartása nagymértékben megnyugtatja őket, és tökéletessé teszi a pózokat

A Beanbag és a takaró, amit használsz, nem számít

Elkezdtem dolgozni egy könnycsepp alakú babzsákkal, amelyet az alján egy gumiszalaggal feszítettem, hogy teljesebb és szilárdabb érzés legyen. De azóta, hogy megvásároltam egy korong-stílusú babzsákot, és töltöttem pár extra zacskóba, a pózom sokkal könnyebbé vált. A széles, lapos munkaterület tökéletesen alkalmazkodik ahhoz, hogy jól látja a baba jólétét és könnyebben dolgozzon a lábakkal, a karokkal és az arcukkal szemben, és ne küzdjön velük egy túl puha, túl kicsi babzsákba süllyedve. Ami a takarókat illeti, megtanultam, mennyire részesülhetek a sokféle takaró rétegzésén a beanbagomon, abban a sorrendben, ahogyan használni akarom őket, és összeszorítom az egész köteget a háttérállványra. A munkamenet során az előnye, hogy ezt csinálja, mivel az egyik takaróról a másikra rendkívül gyors és folyékony, az utófeldolgozás során pedig az átmenetet teszi lehetővé, mert a rétegezés sokkal simábbá teszi a takarókat. Ezenkívül, ha a takaró alatt a ruhadarabokat feltörjük, hogy a babát megfelelő módon elhelyezzük, akkor valóban segít az egészen az alsó takaró alá helyezni őket egy nagyon sima, nem görcsös megjelenésig. A takarók között? Fektessen egy pohárkötőt! És végül a takarók tekintetében ... vastag, texturált takarók sokkal könnyebb dolgozni az utófeldolgozásban, mert nem olyan hajlamosak a ráncokra.

5 olyan tipp, ami megváltoztatta az újszülött fotózást

Nagyon hálás vagyok Courtney számára, hogy engem írjon rá erre a mesés helyre! Különösen azért, mert azt mondta, hogy írhatok újszülött fotózásról! Ez minden bizonnyal az én szenvedélyem, és szeretek beszélgetni a fényképezés ebből a fajta lehetõségébõl. Leginkább azért, mert minden beszélgetés során új tippeket és tudásbiteket lehet szerezni ... mert a fényképész csak most kezdte el ezt a specializációt a tapasztalt szakemberhez. Mivel 2,5 éve újszülött fotós vagyok, tudom, hogy annyit kell tudni, hogy sikeres legyen a munkamenet. És meg kell említenem; a sikeres munkamenet számomra nemcsak egy gyönyörű galéria. Ez egy olyan megbeszélés, amelyben a baba jól alszik, a szülők nyugodtak, és mindannyian elhagyjuk a munkamenetet, és izgatottan érezzük magunkat az egész folyamatban.

Nemcsak ezt akarom mindenkinek a saját ügyfelemnek, de minden újszülött fotósnak. Sok éve tanultam, gyakoroltam és megtanultam, és izgatottan átadom mindannyiótoknak öt ötletet, amelyek pozitívan megváltoztatták az újszülött fotográfiai élményemet.

Nemcsak ezt akarom mindenkinek a saját ügyfelemnek, de minden újszülött fotósnak. Sok éve tanultam, gyakoroltam és megtanultam, és izgatottan átadom mindannyiótoknak öt ötletet, amelyek pozitívan megváltoztatták az újszülött fotográfiai élményemet.