Korházi babafotózás

Baba az arc a kórházi bébi portré. Tapasztalt, professzionális babafotóst hoztunk be a kórházba, hogy befogadja a baba első fotóját természetes, művészi stílusban. Hisszük, hogy a csecsemők a legszebbek, ha a szüleik karjaiban tartják őket, vagy a saját baba takarójukban vannak. Bella Baby ragadja ezt a szépséget csak "valódi dolgokkal" ... természetes ablakfényben, professzionális fotósokban és profi SLR digitális fényképezőgépekben.

Az újszülöttek nem az egyetlen témát szeretjük fényképezni ... Szeretjük elfogni a családi élet minden mérföldkövét. Fotó-újságos megközelítéssel a fényképezés során rögzítjük a baba felállást, az ötéves kerékpárt kerékpáros kerékpárral, és a tizenéves utolsó fotóját, mielőtt felnőtté válna. Menjünk Bella Életünkbe, ahol megtekinthetjük ezeket a fontos családi pillanatokat.

Bízunk benne, hogy veled együtt dolgozhatunk, és készíthetünk fényképeket, amelyek a család "valódi" szépségét mutatják.

Mennyi ideig tart a fotózás?

A fotózás általában tíz-tizenöt percig tart.

Mikor kerül sor a fotózásra?

Általában fotózunk minden csecsemőt az első teljes napján a kórházban. Lehetőség van arra is, hogy a lövés az ürítés előtti napon történjen. Általában nem szabad fényképeket készíteni a mentesítés napján, kivéve, ha a késedelem miatt orvosi okok vannak.

A férjem nem fog visszatérni a kórházba a nap végén. Akkor lehet a munkamenet?

Mindig arra ösztönözzük a férjet és a testvéreket, hogy vegyenek részt, ha rendelkezésre állnak a felvétel időpontjában, de a késő délben nem lehetünk a kórházban. Megpróbálunk eleget tenni Önnek, amennyire a menetrendünk megengedi.

Van-e különleges takaró?

Teljesen ösztönözzük, hogy otthoni kedvenc baba takarót vagy afgánt hozzon létre, hogy használhassa a lövést. A gyönyörű takaró textúrát, színt és emlékeit hozzáadhatja újszülött fotóihoz.

Hogyan tudok felkészülni a lövésre?

Szeretjük, hogy az anya és apa kezét a fotónkra is kiterjesszük. A felvétel napján tiszta vagy semleges körömlakkot viseljen. A megzavaró ékszereket el kell távolítani; a baba legyen a fotók középpontjában.

Hozz létre egy sötét színű inget viselni a képeken; fényképezzük a baba a karjaidat és a szilárd / sötét színek kitűnőek mind színben, mind fekete-fehérben.

A baba a NICU-ban van, tudok még fotózni?

Igen, hagyja, hogy a nővér tudja, hogy Bella Baby képeket érdekel, és írja alá a beleegyezési nyilatkozatot. Az értekezlet befejeződik, amikor a nővér azt mondja, hogy a baba készen áll a képek készítésére.

Kommentek
  1. Én