Az újszülött fotózás kezdete

Minden profi fotózás sokféle készséget foglal magában, és az újszülött fotográfia nem különbözik, csak egy nagyon fontos kivétel. Ez az egyetlen fotográfiai terület, amely magában foglalja a fotós teljes felelősségét a téma biztonságáért és jólétéért - a baba. Újszülött fotósként, aki kényelmesen megnyugtatja, pózol, csomagol, és gyakran takarít meg és takarít meg a téma után, akár a szülők jelenlétében is. Ennek a különbségnek az oka, hogy olyan szakosodott, és megfelelő készségeket igényel. Az ilyen készségek hiánya többet jelent, mint a rossz képek veszélye - a személy biztonsága kockára kerül.

Így tehát úgy döntött, hogy neked van, sok kérdésed lesz. Itt arra törekszem, hogy válaszoljon a legnagyobb és legfontosabbak közül.

IGÉGBEN IGÉNYEK KÉPZÉSRE?

A rövid válasz igen. Nem számít, mennyire képzett a fotózás, hiszen a biztonságos és jó minőségű újszülött fotós készségek valóban nagyon különböznek, mint bármi, amit eddig tettél. Ha úgy döntesz, hogy esküvői fotós leszel, de nincs edzésed, a legrosszabb, ami akkor történhet meg, ha egy nagy napot letesz. Amilyen rossz lehet, senki sem fog megbántani.

Az újszülöttek érzékenyek és helyesen kell kezelni. Szédülhetnek a keringési problémákkal, nem tudják szabályozni a hőmérsékletüket, és nem tudják megmondani, ha kényelmetlenül érzik magukat, vagyis arra számítanak, hogy mindig gondoskodjanak róluk. A helyes képzés megtanítja Önnek a biztonságos kezelési technikákat, hogyan lehet észrevenni, hogy a baba sok okból nem boldog, valamint az általános biztonság és más fontos területek.

MIÉRT A SZEMÉLY TÖKÉLETES?

Az átlagos munkamenet 3-4 óra, és hamarosan észre fogjátok venni, hogy miért csináltál párat. A munkamenet minden, de fotózással foglalkozik. Amikor egy munkamenetet csinálok, a fényképezőgép a kezemben kevesebb mint tíz percig tart az egész idő alatt. A megbeszélés magában foglalja az ülepedést, a cuddlingot, a baba olvasását, az alvás nyugtató jellegét és a szelíd pózolást. A baba elindítja a show-t, amelyből kevés kérdés merül fel, és ahogy minden egyes baba más, minden egyes nap. Próbáld kiütni, és figyelni az órajelet, és nagy nyomás alá fogod helyezni magát, és a babák felszednek a stresszre, ami arra késztetheti Önt, hogy egy rendezetlen baba legyen a kezedben. Általános szabályként a legtöbb újszülött szakember naponta csak egy munkát végez.

MI A LEGJOBB ÉLET HÍRLEVÉL?
Ha gyerekeid vannak, akkor jól emlékszel arra, hogy az újszülöttek sokat alszanak, legalábbis a nap folyamán, és úgy tűnik, képesek vagyunk túl sok mindenben aludni. De ez nagyon gyorsan változik, és a harmadik hét alatt a babák könnyebben ébrednek, és naponta több időt töltenek ébren. Nem tudsz olyan csecsemőt hozni, ami ébren van, tehát egy alvó újszülöttnek szüksége van rá, vagyis két hét alatt kell célozni, és tíz nap alatt még jobb.

Az alvás nem az egyetlen olyan dolog, amely azonban diktálja. Az újszülöttek tíz napos koruk alatt gyönyörűek, hajlékonyak és hajlékonyak, és az éppen alvó hangzásnak köszönhetően tökéletesen alkalmasak arra, hogy gyengéden bekerüljenek azokba az aranyos pozíciókba, amelyekben a szülők szeretik. Nagyon két hét múlva elkezdenek izomtónust szerezni, ami azt jelenti, hogy elveszítik a rugalmasságot, ami lehetővé teszi az ilyen pózolást.

Annak érdekében, hogy a takarók nem túl későn állnak a munkamenetben, de tudnia kell, hogy miért nem túl jó korán vagyunk. Az újszülöttek rendszerint nem születnek a születésük után, és időt vehetnek igénybe az arcuk rendezése. Továbbá az etetést is meg kell teremteni, mert amíg egy baba jól etet, nem alszik jól. Az én tanácsom lenne, hogy ne csináljak egy munkamenetet 5 nap alatt.

HOGYAN KELL A ÚJSZÜLÖTT FOTOGRÁFIA?
Érzelmeket árulsz. Ez igazán az újszülöttek számára. A szülők megolvadnak a csoda és a szeretet az új baba, és az érzelmek teljes életüket. Ha kapcsolatba tudsz építeni az ügyfelekkel, amelyek megérzik az érzelmeiket, és hagyják azt érezni, hogy igazán kapcsolódhatok hozzájuk és a kisbabájukhoz, hajlamosak lesznek arra, hogy ne csak könyveljenek, hanem bízzanak benned.

Beszélgetés olyan módon, ami azt mutatja, hogy a baba csak annyit jelent, mint ő. Kérdezzen velük sok kérdést a kisbabájukról, és az élete megérkezése óta. Az új szülők egész nap beszélgethetnek a csecsemőjükről, így érdeklődésük megmutatásával nagyon örülni fog neked. Használjon érzelmes nyelvet a webhelyén és a Facebook oldalán. Ahelyett, hogy azt mondaná: "Szeretem a baba hajtásokat", azt mondják: "egyszerűen imádok képeket gyönyörködni, gyönyörű, mocskos kisbabákról!"

Vigyázz a szülőkre, amikor veled vannak. Italok és harapnivalók, kényelmes ülőhelyek biztosítása. Anya fájdalmas lesz, és mindkettő valószínűleg kimerült.

A szóbeszéd az egyik legjobb marketing eszköz ebben a műfajban. Anyukák beszélnek, és ajánlják, ha eljöttek, úgy érzik, hogy a baba biztonságban van, tiszteletben tartják és imádják. A beszámolók, amelyek többet fognak Önnek foglalni, nem azok, ahol a mama azt mondja, hogy a képek jóak, hanem inkább azok,

Kommentek
  1. Én