Nemzetközi esküvői helyszínek

Egy nagyon különleges nap nagyon különleges helyet igényel. Mondd el "igen" az esküvőd egyik legszebb jelenetét, melyet sokáig emlékezünk meg egy felejthetetlen eseményként az Ön és vendégei számára. Esküvők a Schloss Sonnensteinben - 2014-től végül lehetséges. A várkávézóban kínálunk Önnek és esküvői vendégeinek legfeljebb 80 főt. A nyáron az óvárosra néző privát terasz további varázsa van, amelyen egy pohár pezsgővel üdvözöljük vendégeit.

A szomszédos vár udvar különböző helyszíneket biztosít, így jól ismert esküvői hagyományokat, például fűrészeléset, a szív kivágását vagy a népszerű léggömböket élheti meg.

Örömmel ajánljuk esküvői jövedelmező kombinációinkat a Schloßschänke sörkertjével - például elrontjuk Önt és vendégeit, hogy kávét inni közvetlenül a Sonnenstein-kastély Hornwerk-jén - később üdvözöljük Önt a fenti várkávézóban.

Pirna városával együttműködve saját Súgóvölgyi túrákat kínálunk a Sonnenstein-kastély bástyáin, vagy a szép teraszos kerteken keresztül - így megölhetsz két madárt egy kővel: a vendégek különlegeset érezhetnek, és van ideje az exkluzív esküvői fotókra - vigyázzon rá Ön a fantasztikus kilátás, a gyönyörű vár lejtője vagy a romantikus várpark.

Önnel együtt szívesen tervezzük meg a személyes esküvői bulit. Az esküvő napjának egész folyamatától az egységes nemes díszek, ünnepi büfék, esküvői sütemények, kocsikázás, zenei alulfestés, a professzionális esküvői fotózásig mindent tudunk vigyázni.

Miért érdemes minket választania:

Egy fantasztikus helyen ünnepelnek Pirna városának teteje felett. A hely kizárólag az Ön és cége számára van lefoglalva. A nyáron az óvárosra néző privát terasz további varázsa van, amelyen meleg időjárásban üdvözöljük vendégeinket egy pohár bizsergéssel vagy ingyenes esküvői szertartásával.
A szomszédos vár udvar különböző helyszíneket kínál - így az esküvői autóval közvetlenül a helyszín főbejárata előtt vezethet, és jól ismert esküvői hagyományokat élhet meg, mint például a fűrészelés, a mosoda, a szív kivágása vagy a népszerű léggömbök.
Örömmel kínálunk Önnek esküvői nyereséges kombinációkat a sörkertünkkel Schloßschänke - így elrontjuk Önt és a vendégeit, például kávét közvetlenül a Sonnenstein-i vár Hornwerkénél - később üdvözöljük Önt a fenti várkávézóban.
Pirna városával együttműködve saját Súgóvölgyi túrákat kínálunk a Sonnenstein-kastély bástyáin, vagy a szép teraszos kerteken keresztül - így megölhetsz két madárt egy kővel: a vendégek különlegeset érezhetnek, és van ideje az exkluzív esküvői fotókra - vigyázzon rá Ön a fantasztikus kilátás, a gyönyörű vár lejtője vagy a romantikus várpark.
Ünnepelje meg az esemény szakembereit. A rendezvényszektorban több mint egy év tapasztalata van
13 év múlva több, mint 50 boldog esküvői párot kísérhetünk az életük legjobb napján.
Az ízlésesen berendezett szobák nagy figyelmet szentelnek a részletekre, melegen díszített bankett asztalokra vagy kerek bankett asztalokra, amelyeket a kedvenc színükben fehér asztali ágyneművel és székhuzatokkal, valamint nemes szóróelemekkel és virágos elrendezésekkel díszítettek.
Várjuk kedves, udvarias és professzionális kiszolgálását képzett személyzetünkkel.
Nálunk tanácsot és szerveződést kap az egész esküvő napjáról, és sok tipp és javaslat áll rendelkezésre a szakembertől. Önnel együtt szívesen tervezzük meg a személyes esküvői bulit.
Mindent egyetlen forrásból: Mindent az esküvő napjától egészen a nemes díszekig, ünnepi büfékig, esküvői süteményekig, léggömbökkel, zenei kíséretekkel és professzionális esküvői fotózással tudjuk ellátni.
Egy nagyon különleges nap nagyon különleges helyet igényel. Mondd el "igen" az esküvőd egyik legszebb jelenetét, melyet sokáig emlékezünk meg egy felejthetetlen eseményként az Ön és vendégei számára.

Bízz meg bennünket az egyedülálló pártunkkal - mondja "igen" a Pirna várkávéhoz.

Információ a vendéglátásról:

Élvezze a helyszíni vendéglátást az előkelő stílusban. Különböző változatokat kínálunk, örömmel fogadjuk az Ön igényeit.

Az italokkal nagy választékra számíthat, melyet szeretettel kívánunk korlátozni. A teljes költségszabályozáshoz különböző italcsomagokat is kínálunk.

Pezsgő-recepciót, házi süteményeket és süteményeket, esküvői süteményeket, ujj-ételeket, canapés-t, cukorkát és éjféli ételeket kínálunk.

Információ az ülésekről:

Különböző lehetőségek állnak rendelkezésünkre az ülésekhez, ülhetsz egy táblára, különböző asztalokon vagy kerekasztalokon, az emberek számától függően.

Örömmel ajánlunk Önnek ajánlatot, és együtt tervezzük meg a kívánt üléstervet.

Információ a hangtervezésről:

Természetesen az Ön igényeihez igazított hang- és zenei technológiát tudunk biztosítani.
Örömmel segítünk Önnek egy professzionális esküvői DJ, zongorista, élő zenekar vagy különböző művészek szervezésében.

info: https://mein-traumtag.de/a/hochzeit-im-schlosscafe-auf-dem-schloss-sonnenstein-in-pirna

Kommentek
  1. Én