Esküvői helyszín ajánló

A Mallard Island Yacht Club tökéletes azok számára, akik nem tudnak dönteni a strand, az ingatlan vagy a szálloda esküvői helyszínközött; ezen a helyszínen az idegenvezetés során a pároknak lehetőségük van mindhárom mintavételre. Célhelyként a nézetek másodlagosak. A tengerparti esküvők ünnepségét a csónakház kápolnájában, a kő kandalló előtt, képeslapos kilátással körülvett kemping előtt tartják. A Yacht Club bálterem legfeljebb 250 fő befogadására alkalmas. A lakosztály szintje tíz szobát kínál, amelyek 24 fő befogadására alkalmasak. De ahhoz, hogy valóban élvezhessük a lakosztály kényelmét, meg kell győzni a menyasszonyot, hogy hagyja el a „Tőkés koronát”; egy 3000 négyzetméteres menyasszonyi lakosztály, amely lenyűgöző kilátást nyújt az öbölre. Az üdülőhely képes kezelni az egész esküvőt, a vendéglátástól a szobáktól a virágokig és a nászútig. 

A Park Savoy az egyik legjobb választás New Jersey-ben az elegáns ingatlan- és kerti esküvők számára. Az eredeti épület, egy Morris megyei mérföldkő, 1870-ben épült, és átfogó több millió dolláros felújításon esett át. Van egy régi világ varázsa és egy érdekes története, amely jól megőrzött. A Savoy kör alakú meghajtót, kiterjedt ápolt tereket, lenyűgöző, fényűző bálteremt és luxus menyasszonyi lakosztályt deák udvarház kínál. A gondozott kertek a golfpálya gördülő dombjaival keverednek, amelyek az ingatlanhoz kapcsolódnak. A nagy bálteremben hatalmas kristálycsillárok, padlótól a mennyezetig tartó ablakok, antik régiségek és kandallók találhatók. A 19. századi hangulat éles ellentétben áll a legmodernebb videó- és világítási képességekkel. A Park Savoy legfeljebb 400 esküvői vendég elszállásolására alkalmas.

Az Atlanti-óceán valódi mágiája megtalálható a menyasszony és a vőlegény kreativitásában és képzeletében. A tér üres fehér vászonként szolgálhat, ahol maga az esemény lesz a mestermű. A vendégeket, a virágokat, az asztali beállításokat, az üvegárukat és az összes díszítést ez a lenyűgöző vista több, mint egy gyönyörű kilátás. Az One Atlantic nagyszerű szobákat kínál padlótól a mennyezetig érő ablakokkal, amelyek az Atlanti-óceán soha véget nem érő horizontjára néznek. A helyszínen parkolószolgálat, sofőrszolgálati limuzinok, ínyenc nemzetközi ételek, rendezvényszervezők és sok más. A létesítmény maximum 1000 vendég koktélfogadására alkalmas, legfeljebb 500 vendég vacsorára és legfeljebb 750 vendég esküvői szertartására.

Kép egy gyönyörű napsütéses napot egy toszkán villában egy történelmi parkban. Most add hozzá egy menyasszonyot, vőlegényét, családját és néhány száz közeli barátját. Ön éppen a tökéletes esküvőt hozta létre a parkban lévő Nanina-ban. Ez a mérföldkő helyszín a történelmi Branch Brook Park szélén található, ismert ápolással és a világ legnagyobb cseresznyefákkal. A Nanina-t kertek, patak, íves kőhíd, szabadtéri terasz, vízesések, szökőkutak és egy kör alakú macskaköves műút veszi körül. A nagy bálterem az egyik legszebb és bonyolultabb New Jersey-ben. A székesegyház mennyezetét osztrák kristálycsillárokkal és ablakokkal látják el, amelyek fényt árasztanak. Nanina 400 vendége van a bálteremben, és 200 vendég szabadban.

Kommentek
  1. Én