Deák udvarház esküvő

A helyszínről 31 Esküvők és események, a

A 31-es esküvői és rendezvénysorozat a menyasszonyainkkal és a különleges naptól a stressz kivételével készült. Az esküvői pártok 12 órán keresztül teljes körű hozzáférést biztosítanak az ingatlanhoz. A menyasszonyok ez idő alatt kizárólagos hozzáférést kapnak az alábbiakhoz:

A privát rezidencia: gyönyörű menyasszonyi lakosztályt, nagy, különálló vőlegénynegyedeket, egyéni, ínyenc konyhát és sok helyet kínál, hogy kényelmesen felkészülhessen a tökéletes napra.
A Waters Edge Ceremony Site: Tóoldali szertartásunk, amely a nyugodt privát tóra és buja rétekre néz.
A helyszín: vadonatúj, legkorszerűbb Deák Udvarház, amely gyönyörű gerendákkal és lélegzetelállító ablakfalakkal rendelkezik, kilátással a legelőkre és az erdős tájakra.
Mi is kínálunk helyszíni, éjszakai vendég szállást is. Ez kiválóan alkalmas menyasszonyi estére a visszavonulás előtt, utazó család, vagy nászutas lakosztály fogadására.

Az emberek az új 29 Fair Street Bistro-ról beszélnek, amely most a nemzetközi híresség szakács, gyártó és Pedro Alaniz, a Sabores del Mundo sztárja, az ABC, a Cuneca Vision, a PBS, az Univision, a népszerű nemzetközi főzőcsillagja. Telemundo és az Estrella TV. Amikor Alaniz séf nem főzik fel a „tökéletes viharot” a Nantucket-n, megtalálhatja őt a TV-ben, ahol ízletes nemzetközi recepteket készít, melyeket a világ minden tájáról készített, egzotikus helyszíneken, például Mexikó, Ázsia, Dél-Amerika és Európa között.

Korábban a The Woodbox, a Nantucket-nél egy nagyon szeretett bisztró- és reggelifülke, Michelin Csillagfőnök, Joseph Keller elhagyta a kormányt a 29 Fair Street Bistro-nál, és ezzel egy egész évben egzotikus kulináris csomópontgá alakult át. Nantucket.

Forrás: Deák udvarház