Inárcs esküvő helyszínek

Ünnepeld és táncolj a Bodrogi Kúriában-ban - a Inárcs exkluzív helyszínei vannak!

A rendezvény helíszín fesztiválok hosszú hagyományait tartja fenn.

Ma a Inárcs  használja órákra, táncos estekre, koncertekre és kiállításokra.

Most szívélyesen meghívja Önt, hogy üdvözölje vendégeit itt, és ünnepelje az esküvőjét az ízletes szobákban.

A stukkó mennyezet és a régi csillárok díszített aperitif vagy büfé a recepción, amely gazdag faragott fa portálon keresztül vezet a kertbe. Az ovális alaprajza, a tölgyfa parketta és a kert és a szökőkút nézet szerint legfeljebb 50 fő befogadására alkalmas. A szálloda közvetlen hozzáférést biztosít az olasz stílusú teraszhoz.

A bálterem akár 110 vendég befogadására is alkalmas, és közvetlenül a kis bárba vezet, amely egy kiválasztott bor- és italmenüt kínál. Mindkét szobában erősítők, hangszórók és DJ konzol található.

A Bodrogi Kúria örömmel vezeti Önt az esküvői övezetben, és egyéni esküvői táncpályát, valamint az Ön igényeinek megfelelő esküvői koreográfiát kínál. 
Emellett ajánl egy megfelelő vendéglátó, DJ-t vagy sávokat.

Ez a rendkívüli kastély izgalmas hátteret kínál akár 750m²-es beltéri rendezvényterülethez és egy tágas kültéri területhez mindenféle eseményhez. 
Az esküvő, a céges rendezvény és a konferencia otthonában van az Andreashausban, egy villában. Az optimális fényviszonyok és a rugalmas bérleti feltételek mellett a film- és fotóműsorok sem jelentenek problémát.

Tiszta romantika vagy puszta luxus, hangulatos kerek vagy nagy, extravagáns párt, recepció vagy elbűvölő gála, az Inárcson megteremtjük a tökéletes esküvőt, hogy minden kívánságod valóra váljon. 
Egy meghitt kör vagy egy nagy extravagáns párt. A tökéletes környezetet az elegáns terek választásából mutatjuk be. A hagyományos fehér esküvő, egy tematikus esküvő, vagy egy kortárs esküvő, amit teljesítünk. , 
Virágok, illeszkedő dekoráció, négy emeletes esküvői torta, zene, nagy jelentőséget tulajdonítunk minden apró részletnek. Egy esküvői éjszaka, amely nem hiányzik a romantika, kérjen egy lakosztályunkat. Luxus szállás a vendégek számára. Igen, persze, örökkévaló szeretetet ígér, ígérjük, hogy esküvője napja lesz az életed legszebb napja. Luxus esküvői ruhákban jelentek meg

Az Kúriában tökéletes háttereket talál a kreatív gondolatok, a lenyűgöző előadások, a fantasztikus események és az egyéni események számára.

Összesen öt szeminárium- és rendezvényterem összesen 1000m²-rel inspirálódik egyedi designjukkal, és egyes esetekben rendezvénytermünk kombinálható és tökéletes, stílusos környezetet biztosít az eseményhez. Szemináriumok és konferenciák, ünnepi karácsonyi ünnepek, ideális helyszín a Rhinelandben

Információ a vendéglátásról:

Adja meg vendéglátásunk kulináris világát. Csapatom és személyesen tervezzük meg és tervezzük meg az eseményt. 
Ön az Ön partnere a rendezvényszervezés minden területén. A berendezéseket biztosítjuk, fedjük le az asztalokat, a szolgáltatás várja Önt és vendégeit különféle italokkal és ujj ételekkel. A séfek gondoskodnak a büféből, menüből vagy repülő büféből, és kulináris kívánságokat és klasszikus ételeket készítenek az élő főző állomásokon. Mindenre szabott. A személyiség révén bizalmat építünk.

Információ az ülésekről:

Nagyobb rendezvények esetén nagy bálterem. A csarnok az emeleten található, és akár 160 fő befogadására alkalmas. A bankettterem saját étkezősarokkal rendelkezik, amely ideális választás a kiválasztott büfék és finom italok bemutatására. 
A Niederzier Andreashaus-ban összesen három rendezvényterület található, amelyeket külön-külön vagy különböző kombinációkban lehet bérelni. Külön használat esetén garantált az önálló bejáraton keresztüli hozzáférés. Minden rendezvényterület légkondicionált.

Információ a hangtervezésről:

A világítástechnika, amely tökéletesen megvilágítja a helyét, a fényviszonyokba helyezi a rendezvényt, és az eseményt nagyon különlegesvé teszi. A kiváló minőségű technológiákkal kombinálva tökéletesen összehangolt fogalmakra támaszkodunk.

Tökéletes beszédérthetőség, első osztályú hangminőség - a professzionális márka gyártóktól származó eszközökre támaszkodunk, így garantálva a tökéletes hangot az eseményen.